Monday, August 24, 2009

::AKU MENANG JAM LAGI::

Ari tue aku masuk contest teka harga bakul by REEN kat blog die....senang sangat....just teka harga bakul yg die beli kat SSF.....just teka letak kat komen jer....aku teka 2 kali....satu tue tinggi sangat katanya....so aku teka rege yang rendah jer.....sekali betul.....

niler reen....mother of 2 kids.....orang lepih nie.....dan sama keje ngan aku masa kat ofis living stones kat bandar lepih tue.....tersiksa jiwa raga kan reen time kita keje kat situ coz nak melayan mrs. Siong tue.... tp reen keje ofis sat jer...pehtu reen ditukarkan ke hotel lipis centrepoint....syok reen kan, ari2 makan hotel kan.....hehehe....pehtu tersama plak sesi photoshoot ngan moon ari tue....anak die ensem n comey tau.... trademark name anak die ialah AURAMARISSA....

ni gambo bakul yang aku teka harganya yer....gambo bakul kosong takde....nasib baik reen tak suruh teka harga bakul ngan harga barang2 yang die beli kat pasar malam pandamaran kan....

ni link reen : http://asudauashica.blogspot.com/2009/08/dan-pemenangnyer.html

dan aku akan memenangi sepasang/sekotak jam dari Image quartz collection....hehehe....jam lagi...syok2.... dulu aku penah menang contest teka umur by zura.....kali nie teka harga bakul plak.... menurut reen, adiah dah pos n aku akan dapat esok....adakah aku kena pakai jam kedua2 tangan.....takpe, gilir2 nanti.....syoknyer.....

SYUKUR....ALHAMDULILLAH....sambil angkat tangan cam iklan hai-O tue....

3 comments:

reen said...

syukur alhamdulliah...

ada rezeki...
beso hadiah nyer

jangan lupe join..hehe

.:Iz-AnN (",):. said...

tahniah jan...jam raya la ek

::It's Me:: said...

reen, tq reen....

izan, makcik menang JAM....ikut iklan poweroot tue, ehehee