Wednesday, July 29, 2009

::TAG BY REEN PULOK::

MEH SINI NAK MENJAWAB TAG REEN.....Suka yek tag kak ijan....hehehe

1. Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
~ hp nokia.....tak tau siries ape.....asal boleh
~ dah nak masuk 2 tahun....beli pas kawin coz tepon ilang time kenduri kawen....hampeh betul pencuri tue....aku sibuk bersanding, ko sibuk memanjangkan tangan...

2. Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
~ gambo my princess cik lyna
~ sebab tu ler anak aku....sayang sangat sama die....ayah die aku sayang jugak...

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
~ lebih kurang 150 ler....

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?
~ 14 jerr

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?
~ tak terfikir pun....

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
~ 4 jer...3 nokia dan satu vodafone

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
~ maxis...sebab... nombor aku ngan no asben selisih satu no jerk..

Nada dering yang anda gunakan?
lagu yusri dan melly - DIBIUS CINTA

Senarai top 5 contacts yang anda selalu msg?
~ biasa mesej 1 jer...asben aku

Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
~ Aabg....of courseler asben aku kan....heheh

sekarang aku nak tag
IZAN aka IBU HNI
NOJAH mummy daryn
ECHAH ibu aqeef

3 comments:

yana said...

ye kak...diet...lepas delivery kene diet bebetul...nak target sampai 50kg..pastu nak kene maintain plak...badan org cepat naik...tu yg risau tu... ni pun sib baik ler breasfeed..setakat ni lum naik lg...alhamdulillah..

Echa said...

ha.. ni nak marah ni.. suh aku buat.. tapi nak lock seme.. aku nak buat camner...?? tolong copy seme kat comment.. aku nak copy paste je ni.. hehehhe

::It's Me:: said...
This comment has been removed by the author.