Thursday, July 30, 2009

::LYNA AT 10 MONTH::

muka budak genap 10 bulan on 29.7.2009

Assalamualaikum.....
Semalam genap lyna 10 bulan....syukur alhamdulillah......antara milestone lyna:-

~ berat sudah 7.6 kg.....patutler dah lenguh tangan time dukung die....

~ selera makan pun ok..... bagiler ape saje....abis semua dia taram

~ dah pandai berdiri lepas tangan......tp tak lamaler.....pehtu gedebuk jatuh....

~ skang amat suka angkat tangan satu cam cara mintak tue.....

~ skang pandai sebut mama....sebelum nie duk selalu sebut dada...tata....baba.... bila die pandai
sebut mama....aku banggaler....coz aku kan mama

~ Skang nie dah pandai nangis kalau kena tinggal.......dah pandai nak ikut org.....

~ amatler xpert duk dalam walker....pantang nampak org jalan ke satu2 tempat tue, die pun nak p jugak.....takde dah gear satu nie.....terus die bawak walker die tue gear 5.....hehehe

~ bila kita angkat tangan n cakap give me 5......terus die tepuk tangan kita.....

~ Mulut? haaa....yg nie memang potpetpotpet....semalam bawak die gi klinik utk check up, sementara nak masuk bilik doktor tue.....bisingnyer mulut die.....risau jugak takut kena marah ngan mak2 budak lain kan.....coz ada di antara kat situ, tengah tido....

~ Manja sangat2 ngan mama dan ayah.... camne nak bagi adik nie....huhuhu..

~ suka sangat pegi dapur.....jari tue dah bape kali tersepit kat laci.....pehtu mulaler meraung tak ingat dunia....meleleh ayaq mata.... aku ni letakler kusi kat area nak masuk dapur tue kan....abis ditolaknyer....

~ lagi ape yek....kalau ada nanti, aku tambah lagik....

SERONOK TENGOK ANAK MEMBESAR DEPAN MATA.....

p/s : buat moon dan sue....ejan tak pregnant tau....ayat membawak tue ialah membawak mak...bukannya baby....

2 comments:

bukhairiah said...

wah...besday liena samer ngan anniversary auntie yek...sng igt nie..

::It's Me:: said...

mrs. bubu...tu ler dah pasan sama ari tue....