Wednesday, July 15, 2009

::AKU YG LAPO::

Aku nie hari2 time lunch hour kan memang pegi taska lyna kat KBS tue.....pejam jelik dah 7 bulan aku idup cengginie......aku pun dah bleh hafal lampu trafik light sepanjang on d way p dari ofis aku ke taska tue.....nak ngelat p, tak sampai ati.....cian cik lyna.....
dan kebiasaan jugak aku beli lunch kat kafe tue.......aku beli time aku nak balik ke ofisler.... aku nie dahler lapo giler.....p jer kafe tue, satu ape pun lauk tak sesuai ngan tekak aku.....lauk adaler saki baki jer....lauk ygn tinggal pun, tak kena tuk di match kan....so kesimpulannyer....aku beli kopok lekor 10 keping aka RM1......punyerler lapo....dalam kete on d way balik ke ofis aku, aku melantak kopok tue.......

sekarang di saat ini......10 keping kopok lekor tue telah selamat di perutku......hehehe.....

p/s : tadi masa kat taska, aku terima call dari MIL aku, suruh p booking umah persekutuan pd. Aku bukak tenet, tengok minggu nie dah penuh....Adakah minggu nie aku ke PD? Tungguuuu.....

2 comments:

shiemz said...

shiem pun ngah lapo gak nie..pose.. hehe

::It's Me:: said...

shiemz....lapo poser takpe, nie lapo yg bleh makan....