Thursday, June 4, 2009

::MOH KITA TENGOK CIK LYNA::

Lunch hour aku balik umah coz nak tengok mak n cik lyna...
sampai jer umah aku tengok cik lyna titon....



bising kut duk dengar aku terclik2 kamera...cik lyna pun terjaga....bukak jer mata....terus senyum coz nampak mama duk meniarap sambil menangkap gambo lyna....

lapoler plok....cik lyna pun isap susu yg telah dibuat siap2 oleh pengasuh tanpa gaji @ wan @ mak aku, hehehehe


pehtu aksi lasak pun bermula...kelihatan mak aku yg tengah melandingkan badan...penat kut coz setengah hari menjaga lyna yg lasak tue......

(nota : lyna dah tumbuh gigi sebatang tau, kat belah bawah....tadi puas aku nak menangkap gambo gg lyna coz setiap kali aku bukak mulut lyna, die mesti jelirkan lidah die....ishhhh geram aku.....

6 comments:

*Miss Geli^ said...

kurus la mak ko duk umah ko....

U-jin said...

heheh...rambut serabai lps bangun tidor pong cumel

Mama Lyna said...

betul tue nogha, mak aku pun dah tak terlarat nak menghandle cik lyna

U-jin, tu baru serabai sikit, adaler yg bebetul serabai cam hafiz af7 tue, hehehehe

.:iZ-AnN (",):. said...

lyna getik...geram tul...

Ada Ayrissa said...

lyna ni mmg cute, chomel, gebu n sewaktunya dgnnya laa..
gerammmm...

Eazyshop2u said...

soooo cute!!

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/