Tuesday, June 9, 2009

::FATHER'S DAY CONTEST::

Ok, kali aku nak masuk contest yg dianjurkan oleh kak erryn. Memula kita upload dulu gambo banner
lepas tue upload gambo anak ngan ayah


Nama Ayah : MOHD HILMY BIN ABDUL JALIL
Nama Anak : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Umur Anak : 9 BULAN
Gambo nie disnap pada hari sabtu lepas, time pegi kenduri kawen anak member asben. Suka gambo nie coz asben tunjuk betapa kasih, sayangnyer kat lyna...siap kiss lagi kat pp lyna yg gebu tue....tengok plak dakapan seorag ayah kepada anaknya, memang wat aku rasa syahdu...sob...sob....kalau korang nak tau, lyna nie anak ayah....contoh bila aku tengah dukung die, bila nampak jer ayah die, senyum tue kalau boleh selebar-lebarnya....pehtu tangan tue cepat2 angkat cam suruh ayah dukung die...hehehe... Kalau korang perasan, persamaan antara lyna dan ayah die ialah KENING diaorang patern sama....tu dah kira cam cap mohor family belah asben aku....(adoyaii...lyna awatler hang tak ambik kening mama hang....cun sikit, hehehe)... Plan tuk celebrate, tak tau lagi...maybe makan2 kat luar kut...
Dan yang paling penting ialah....jika lyna dan ayah lyna menang contest nie....ini merupakan adiah besday dan father's day yg amattttttttt bermakna pada kami sekeluarga amnya dan special kat En. Mohd. Hilmy @ ayah lyna coz besday ayah lyna ialah pada 21 Jun.... Mudahan2 murah rezeki kami....
Lastly, tq kak erryn coz wat contest nie. TQVM

3 comments:

.:iZ-AnN (",):. said...

ni kami² kena vote ke camne ni???

Mama Lyna said...

tak de vote2 rasanya...mamatisya yg pilih sendiri winner... kalau ada vote2, dah lama aku suruh korang vote tau...

.:Iz-AnN (",):. said...

aku dah agak dah...mesti kena paksa vote kalu ada vote2 ni..huh