Monday, April 20, 2009

::MODEL CILIK TUDUNG EKIN::

Assalamualaikum wbt....salam diucap kepada semua kengkawan mama saya n para2 blogger nak menjenguk blog mama lyna nie.... Saya LYNA NURFITRINA, berumur 7 bulan... saya amat terharu kerana saya dipilih utk menjadi model cilik tudung ekin... begininyer cara2 pemakaian tudungnyer, amat mudah! hanya sarung saje.... alamak, bawah tudung ni besar plak, nasib baik mama saya tolong kepit sikit, kalau tidak, harus jatuh tudung nie di leher saya....
Ini plak cara DATO' CITI pakai tudung, jambul harus dikeluarkan....

5 comments:

MAMA REEN said...

comei nyer pakai tudung..

*kak ijan baju kak ijan samer arr...boleh join boria heheh

Mama Lyna said...

chitt reen...nampak sangat baju tue saiz ....kan...leh boria bersama mama ashica

MAMA REEN said...

hheehll kita kan membesar bagaikan juara hehehe...

*teringat masa kita keje kat living stone tu kan....

.:Iz-aNn (",):. said...

dah namanya anak pompuan...macam2 ler ko ekplotasikan mereka tu ek...ishhh

Mama Lyna said...

reen...kak ijan ingat lagi sejarah keje kat living stone tue...lagi2 mengadap lion lady @ mrs seong tue...

izan...ko pun leh mengeksplotasikan si kakak kan..