Thursday, April 16, 2009

::LADIES IN BLUE::


left to right
line belakang KAK FIDA-still bujang, AKUler EJAN @ MAMA LYNA- anak 1(lyna ler tue), LIN-married already & KAK WAN - anak 1
yg duduk plak, KAK VEDA-anak 3, MIZA-still bujang tp sudah berpakwe, KAK ANI-anak 2 n KAK SIRMAH-dah kawin jugak


(Pose berdiri plak)
Meh sini aku nak story morykan pasal baju nie... Ni leh dikatakan baju korporat jabatan aku... bertahun baru dapat baju nie... bila dah dapat, kain lehler dikatakan 'boleyler'...tudung plak..kalau pakai tue, memang konpom leh nampak leher ler...jarang! So pakaian nie diwajibkan utk pakai bila ada perjumpaan pagi or ape function yg org atas tentukan. kiranya paksa rela kena pakailer kan...aku antar tempah jahit kat kg jer..murah sikit kan... Nak dijadikan citer, ari tue dah alang2 kami berpakaian camnie, maka harus bergambo sebab dalam sebulan hanya 1 kali jer kami pakai kain sama jenis n sama kaler...kalau ari lain memang tak dapatler kan...ada kaler merah, ada kaler ijau, ada kaler pepel atau bermacam2 kaler, hehhehhe
Motif aku menerangkan sape2 yg tengah bergambo tue.........SAJE jer...hehheh. Ni geng2 tegar bhg teknikal kat jabatan aku...kami rasa, kami jer HOT kat sini....heheheh...

2 comments:

..nOj.. said...

wow cantek weh biru ni... teruja aku tgk... pakai reramai lawo... isshhh

Anonymous said...

Lawa ker dah mcm boria sungai pinang aja...Cabut...!!!!