Friday, October 5, 2012

Kegilaan Suami Saya

 org lelaki ni macam2 minat die
cam asben ai.... for sure n forever 
MAIN TENNIS.... owwwhhh ni mmg die minat giler
ko nangis air mata darah tak kasik die pegi... berdarahler mata ko... mmg die tetap pegi, hehehhe

ni gajet baru die yang baru sampai minggu nie...
mulanya, die just kabo kat ai 'ayang, abang suruh zam beli reket baru'
ai just okey jer.....tetappppiiiiiii seminggu selepas tue... 'ayang, abang dah bayar kat zam... abang order beg sekali'.....seeeeeeeeeeee.... pada mulanyer reket jer, pehtu dalam diam2 beli beg sekali... ehhh! die memang pesen cenggitu... sila jgan percaya dengan usul pertama...coz disebalik usul pertama akan ada usul kedua dan ketiga...keempat pun boleh....
glamer mamat ni sebab pos ke ofis... katanya kotak setinggi lyna
 Isi dalam... beg dan reket... reket lama dah dijual pada kawan die
so far adaler hasil dari kegilaan die main tennis ni kan
ada menang tournamet putrajaya, dapatler RM150
baru2 ni yg karnival putrajaya tue, die menang RM100
bila menang, for sure die balik rumah n suruh ai ambik adiah yg die menang tue... aterrr, ambik ati ailer kan... udah ditinggal bini ngan anak2 sabtu ahad... tp percayaler, ai tak ambik pun duit hasil menang tue walaupun ai pongpangpongpang kat FB... itu hak die... kebiasaan die akan belanja kami makan dengan duit hasil penat lelah titik peluh muka sunburn die tu

**dalam persatuan tennis putrajaya, asben ai digelar 'servis satu tan'... sebab servis die memang laju n jarang org boleh angkat**

4 comments:

dakcik said...

haha..same la laki ain gila bola! =P

Nieyl said...

hehe~xpe..janji xnak gler lain kak..:) mcm asben nieyl die gler video game...hihihi~

JaSSNaNi said...

bagos la... sbb dia suka bersukan.. :) tapi asben saya suka main game.. huhhhh.. geram tau..

syawalsimpsons said...

mmg betoi kegilaan tu...kakak