Thursday, October 4, 2012

Family Day Game : Pertandingan Memakai Pampers Anak

 Dalam banyak2 game... game ni je yg ai LAYAK masuk, hehhehe
so joinler kan... berbekalkan Iman... baby paling kecik join

Game ni, bukan pakaikan pampers kat baby sambil baring tau... die cam ada kesusahan sikit...
Mula-mula urusetia bekalkan belon n ko kena tiup n terus ikat... so ikut suka korangler nak tiup belon tue besar mana... so ai tiup sedang2 jer
dah tiup belon.... thrillnyer ialah... belon diletakkan di antara perut masing-masing
memandangkan ai ngan asben ai tak sama tinggi coz die makan kacang panjang lebih... so utk kami, bila belon letak tengah2 antara kami... of courseler belon tue tak terletak di perut ai kan... mmg die terletak di tempat yg amat selamat, hehhehe... can u imagine ai letak kat area mane... cer teka;P

dah elok letak belon, sila angkat tinggi baby anda n pakaikan pampers... kiranya kena pakaikan pampers kat baby secara berdiri... lucky me coz ai selalu pakaikan lyna ngan cara cenggini masa lyna... so takde masalahler... tp masalah lain plak timbul 
 cer tengok ape Iman buat tue
 badan meliuk lentok... n langsung tak sedar...ape yang dah berlaku
 Siap!!!!
niiiieeee punca sebenar kekalahan kami
mamat ni bantai tido.. die dah ngantuk.. tengok2 masa kalut nak tiup belon n nak mula acara...die p  tido.... tido nyenyak plak tu... Sabo ajelah

punca kedua, yg menang tue dah ada anak 5... mesti die lagi terer, hahahhaha

7 comments:

Lynn Hamzah said...

hehehehe...x sedar ek dia waktu games tu...

::Mamalyna:: said...

lynn, tak sedar... mmg die tido..padahal kami semua bising2

Nad @ MamaZN said...

Iman tidooooo.!!!! Comel!!

~aSHa~ said...

lawak la iman ni...apak dia gelak sungguh2..

umilia said...

ha ahla..aku pun slalu gak pakaikan pampers smbil anak aku bdiri cmtu..da tedesak..iman2..ngntuk tul tu lgsg tak jg ek..

dakcik said...

hahaha..boleh plak iman lena tidonye ha! ;P

syawalsimpsons said...

selamat la dier org buat ape pon tak sedar...tido tak hengat...