Wednesday, May 2, 2012

Tahniah n TQ

Ai ambik cuti direct 4 hari... Sabtu, Ahad, Isnin n Selasa... plan asal nak balik pahang tp dpt tau plak yang mak ai nak datang dengan pakcik... so cancel balik kg.. just tunggu kedatangan meka jer...


Sabtu
Bangun awal coz nak siapkan 15 peket popia coz nak delivery pukul 10 pagi... nasib baik sempat siap! Lega... pehtu sambung lagi buat 15 peket... pehtu buat kerja-kerja suri rumah cam biasaler kan...kemas sana...kemas sini pehtu bersepah balik pehtu kemas lagik... tu je ler keje ai tak abis... MAMAT tu takde kat rumah... ada tournament tennis... die balik rumah kejap kul 11 then pergi balik kul 1 tgh... pehtu die balik kul 5 petang...


Ahad
tak tau ape yang 'merasuk'... ai super malas! agaknyer penat sangat ari semalam buat keje tak berhenti2 kut... MAMAT tue dah check out awal dari rumah.. kul 7 pagi dah blah... ai ngan lyna, lepak rilek dulu atas katil... pehtu dalam kul 8 kami dah siap... plan nak beli makanan kat Petronas... dalam perjalanan, tetiba teringat kat MAMAT tue... so terus drive ke presint 9, p tengok die main tenis.... bagi sokongan moral kaedahnyer, hehehe... lepakler dalam sejam... agak2 lyna dah boring... jom balik rumah... balik rumah tue ai melepak lagik... melepak...n melepak sampailer MAMAT tue balik...


Motif entry ni sebenarnya nak wish TAHNIAH kat MAMAT tue coz dapat NAIB JOHAN dan menyeduk hadiah wang tunai sebanyak RM300 yang dikongsi-kongsi, ehhehehe... Pehni jadiler juara plak... leh dapat byk sikit kan... TQ coz ada habuan sedikit utk ai dan cik lyna:)

11 comments:

syawalsimpsons said...

tak sia2 je cuti N melepak-lepak kan kakak...

syawalsimpsons said...

tak sia2 je cuti N melepak-lepak kan kakak...

eMMe said...

wow! tahniah abg hilmy! leh la ajar abg ai main tenis lak, heeee~
belanjeeee~ heeeheee...

~aSHa~ said...

tak sia2 ari cuti

.:fyzz:. said...

cayalah ayah lyna..tahniah..

eima said...

TERER TU DPT JOHAN TU ... TAHNIAH

::Mamalyna:: said...

su, die cover 2 hari wiken...so senin cuti... masa utk kami jalan2, hehhe

::Mamalyna:: said...

emme, tak sabo nak suruh lyna training ngan ayah die, ehhe

::Mamalyna:: said...

gidah, sangap wei...duk umah jer 2 hari cuti... nasib baik ada senin cuti tersepit tue, leh cover..

::Mamalyna:: said...

pijot, tahniahler kat aku jugak... hehe

::Mamalyna:: said...

eima, naib johan jer.. kalo johan, RM500