Tuesday, May 8, 2012

36w + Zzzzzz

Hari ini genap 36w aka 9 bulan!
Perasaan? Neves sangat2... baby dah matang time nie kan.. so bolehler deliver... lyna ari tue pun, ai bersalin masa kandungan 38w 4d....

Lately... ai suka mengantuk!
mengantuk yg sangat2!

Semalam, ai punch out ofis pukul 5.20 petang... padahal balik kul 5... buat ape? ai tido kat tempat... 
serius!!!! cannot control... ai landing tangan n kepala baek punyerrr kat meja... sampaikan operator ofis datang tempat ai tanya sama ada ai okey ke or sakit ke... sebab nampak ai memang 'layu'...sampai rumah pun lambat...dah sampai, dapat plak sedikit 'habuan'...dugaan:(


Kalo wiken plak... ari sabtu ai cergas... buat itu ini... tak tido siang! tp bila ari ahad, bermulaler episod sayur sawi... asik nak landing jer... kadang2 landing tue tido... kadang2 memang landing tak larat... tp mostly banyak yg landing tido ler...


Sekian, laporan mak yong 36w:)



8 comments:

Nigina said...

ermmm gina yang baru 32 weeks ni pun asyiok suka gantuk ya amat sangat... wahh baby dah boleh kuar anytime ni hehehehhe....

eima said...

mudahan semua nye selamat dan mudah ok ... klu dah sakit nanti jerit je ai ... ai anto yu pi spital k ..kot² la helmi pi main tennis ke mana2 je ...

syawalsimpsons said...

terbaik la kakak...mudah-mudahan semua selamat

.:fyzz:. said...

ejan..normal la tuh kalau suka mengantuk..aku masa mengandung kak pia..hingga la safiiy ammar mmg sokmo mengantuk..yg no 3 nih ja hokey sikt..
hang take care tau..dh deliver gitau k...

mimie.. said...

ehehehe..biase lah klu dah nak sampai time dia..mesti dah mcm tak larat nk buat apepun.. ^_^
sabar ye kak..sikit je lagi tu.. ^_~

aiDieNa said...

Tingat pulak time ngandung si Amna.. mmg nak tido sokmo.. pantang landing.. hehehe.. tak lama lagie.. mudah²an sumer selamat yer Ijan..

eMMe said...

mase Ejan pregnant 2 bulan ade tak cam lesuuu je, cam Me skrg ni, pantang dok depan tivi, alamatnye tivi tgk Me la, hahahaha!

dah nak bersalin ek Ejan, gud luck!
selamat bersalin, pas ni rehat 3 bulan ke? Nnt dah bersalin pantang kat sini ke? leh visit Ejan...

ratna said...

Semoga selamat semuanya nnt