Tuesday, May 22, 2012

MamaLyna - 38w vs Kakak Lyna

 tu mamalyna latesttttt.... motif gambo pp separuh... supaya lebar muka dapat dikurangkan... 
kemain kembang kan... dalam time mengandung, ai paling takut 'idung kembang'...serius wei...takut sangat2... dan perkara pertama ai bangun pagi, tengok cermin n belek idung... tiap2 pagi, mmg itu rutin ai... cek idung balance ke tak balance, ehhehehe


Ari ni ai dah 38w yer... dah start tadah perut tiap2 minggu kat nurse... lyna dulu, 38w 4 hari dah bersalin... so ada 4 days lagik... nak citer bagi, permintaan kejam encik somi
Ayang, bersalin esok boleh tak?
pasal?
pasal abang tak mo bersesak hari belia... maleh p keje
gilerrrr punya permintaan... ingat senang2 cam order popia ke? nak order popia pun kena tengok stok ada ke tak... ehhh die malas... ai pun malas jugak sebenarnyer... hahaha


Kakak Lyna
citer lawak malam semalam... coz pujuk tido sendiri kat tilam kan....
ayah die volunteer nak citer... citer rakyat kononnyer... memula ayah die citer pasal kura-kura dengan arnab... nak abiskan citer tue, sabo ajelah ati maknyer sebab citer jadik panjang... panjang sebab lyna byk nyampuk... die pun sama naik bercerita... sampai ayah die cakap 'dengarler ayah nak citer nie'... dah abis citer pasal arnab ngan kura... sekali lyna mintak
 'Ayah, nak citer IKAN'... 
ayah : Citer Ikan? Citer Ape?
Citer FISH lerrr...hehehe!

7 comments:

syawalsimpsons said...

klakar la lyna ni..kakkaka..elok pulok ayah dier melayan...

ayahlyna mmg tahap malas punyer nak G keje time hari belia tu..kakakkak

| SUE | said...

ejan,
semoga dipermudahkan kelahiran itew ye...

eima said...

moga mudah ye yang ....

klu bab cite ni .. letih omak nk menjawab ..lama dah tak ebrcerita ngan fahims ejak adeadek ni...bising sgt mulut die ....adek pun leh terjaga ...

.:Mama Dhia:. said...

semoga selamat bersalin yer kak..leh plak husband akak wat permintaan camtu..lawak tul la..

dhia sekarang tak leh tidur asing ngan abah die..minggu lepas die tido ngan org dalam bilik, bangun pagi terus demam..dhia..dhia..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

moga dipermudahkan kak ejan..
tak lama dah tu
tp taknampak beza pun!
sama jek, hihihi

lawak la lyna ni
nak citer fish ayahlyna bantai je la citer seefood tu, hehehe

adianiez AIDA said...

selamat menunggu detik special kelahiran itu ye ejan...

.:fyzz:. said...

ejan..take care..moga selamat semuanya

sama la kak pia pun kalau aku bercerita suka menyampuk..last2 suh dia yg cita.hehehe