Tuesday, May 29, 2012

Cheese Tart - Putrajaya

Tekak ni teringin2 nak makan cheesetart...
ari tue pegi bangi... beliler kat kedai bakery kat sebelah moms little one tue... 
seketul rm2.50, tp seketul besarler... besar tak besar, 3 kali gigit dah abis....uwaaa tak cukup!

Pehtu dah fren ngan peniaga tegar cheesetart kat putrajaya nie... 
tengok ada kengkawan yang regular customer die... tengok2 plak ZURA Ibu Habib siap repeat order, ape lagik... mmg dijamin sedapler tue kan...so terus ai sms tokey, namanyer Murni... Keje kat Perbadanan Putrajaya- ofismate ZIEMAH n Duduk kat Presint 18 belakang petronas tue (details kemain perkenalkan tokey)
'Murni, nak order blueberry cheesetart 30 pcs, nak ari selasa 22 Mei' then die jawab 'OK'! perghhh best2!
Cheesetart die ada 2 saiz tau... saiz s, RM0.80 dan saiz m, RM1 seketul... Selain cheesetart, die ada jual kek jugak... search jer kat FB MURNI DELIGHTS - gambo profile kek rainbow... 

Once dapat kan... duk pulun makan 3 org kami... dahler kami ni mmg minat cheesetart... ai ngan asben takpelah... ni ngan cik lyna tue sekali pulun makan... sedap wei... shell tart die rangup... cheese ngan blueberry pun tak jenis kedekut... memang selambak die kasik... 30 pcs tue, sehari kami abiskan, hehhehe

Pehtu, die ada order popia...walaupun tau die close order ari jumaat lepas (25 Mei) sajeler tanya, kut2 ada lebih lagi cheesetart kan... sekali die kata ada 20 pcs jer... 20 pun 20, tetap ai rembat... sekali ada ole2 lebih plak... die kasik muffin redvelvet ngan coklat... wahhhh, rejeki ari jumaat nie, hehehe... dan ternyata sodappppp!!!!

so kengkawan, silaler order ngan Murni yer... dijamin puas hati

5 comments:

.:Mama Dhia:. said...

kak..die wat fruit tart tak??

::Mamalyna:: said...

yana, try tanya die... ada kut!

zura_habib said...

terliur plak tgk tp vill tgh cuti hehe...pasni nk order kek sbb dia punya cream cheese terbaik!

::Mamalyna:: said...

zura, disebabkan zura repeat order, tu yg ejan order tue... memang sedap kan... ejan ambik blueberry sebab tu feveret kami.. tak sabo nak order kek plak ngan die, hehehe

Murni Delights said...

wah terharunya kak ejan...hik..hik tq tau order ngan kita :)