Wednesday, May 16, 2012

Artis Malaysia : Dulu dan Sekarang

 Hai...Hai... ai masih ada di sini... 
meh kita layan mata tengok muka artis dulu n sekarang... tranformasi muka:)

ELLA


IFA RAZIAH
lain mukanya... + die pun ngaku die suntik muka kan....

ROHANA JALIL 
memang lain... tu pun masih nak nafikan die tak suntik muka... podacitttt!!!!

 M. NASIR
muka muda n muka tua.. same jer time posing... dulu bersih licin... skang, janggut misai semua ada

 PIAN CECUPAK
Mamat Suntik.. sabo ajelah;)

ERRA FAZIRA
Dulu muka sememeh... sayu jer.. dalam Filem Sembilu yang sikit2 nanges..sikit nanges...
 wahhhh! tegang sih... pp pun 'naik'

NANU BAHARUDDIN
ada perubahan tp tak sangat ketara


DIDIE ALIAS
Jangan tak percaya... die pernah jadi cover girl Majalah Remaja tau...
alahaiii... manisnyer muka.. 
 nahhhh.... amekkkk kauuuuu!!!!

UMIE AIDA - BFF Erra Fazira
 dagu udah panjang sedikit... die mengaku kan.. coz paling ketara yang citer Sairah tue...

 ZIANA ZAIN

AIZAT
Transformasi positif... bila ai nak camni yer... 

ALI SETAN @ AZMIL MUSTAPA
 Alhamdulillah:)

TRANSFORMASI MUKA YANG PELIK
TUSHEE
 cuba cari tang mana yang masih sama.... ai rasa, jantina je kut... giler lainnnnn!!!

KHATIJAH HASSAN
watak kak long dalam siri Opah kan...
 pengsan jap!!!!!! lain bebenor... pun jantina masih sama, hehehhhe

TRANSFORMASI ERMMMMM....
CHEF WAN


TRANSFORMASI YANG GAGAL!
AZWAN ALI

amboi....amboi...amboi dik noooonnnnn!!!!

sumber dari Forum Cari

hehehheheeee.....

mak yong dah 37w 1d ari nie... alhamdulillah, masih sihatttt walafiat... masih meniaga, masih delivery, masih drive kete...masih buat keje itu ini... cuma skang nie, keadaan badan tak selesa n tido malam asikler terjaga...

11 comments:

syawalsimpsons said...

kakak weiii...saya baca N tengok gambo2 ni gelak kuat2..kakakak...selengge..

Nad @ MamaZakwan said...

hebat kak ejan ni, haha!

terkejut tgk kak long siri opah tu
elok lagi la muke die yg lama tu kalu bandingkan dgn skrg, huhu!

kejap je ye kak..
moga segalanya dipermudahkan...
tak sabar nk tggu adek lyna!

mimie.. said...

hahaha giler lain muka2 dorang semua...
palsu belaka..ceitt!

::Mamalyna:: said...

sue, try bukak forum cari, ada thread yang nie... akak dah gelak giler2 tengok muka2 artis dulu ngan skang...hazabedah!

::Mamalyna:: said...

nad, senaman muka di pagi hari... amboi3:)

::Mamalyna:: said...

mimie, mmg lain kan.. ada yang lain sebab umur meningkat... ada yang lain coz suntik2... ada yang lain sebab perubahan hormon, hehehe

Seri said...

OMGGG,macam2 retis skrg.. ade duit, semua jalan.. hehehe

O ye, seri doa kan akak dipermudahkan sebelum dan selepas bersalin.. hope 2-2 sihat nanti..

.:Mama Dhia:. said...

yg paling ketara lain muke tu, tushee..totally different..

masih memandu ke ofis ye kak?? same la kite kak..tp org baru 35 weeks jer..selagi larat ek..

~nadyahoney~ said...

hati2 kak..bile2 mase jer tu...:)

ejaMaria said...

kekeke... nak ikut gak mcm artis la... mmm... mana nak tukar ek?

*take care... dah sarat tu... ;p

citra sutera said...

Macam-macam kan? Tapi elok pilih dari dalam lah... kan? Produk semulajadi.. Kalo tak tak pasal2 aje...