Monday, April 9, 2012

Anugerah Bintang Popular 2011

sape tengok... for sure ramai yang tengok kan...
majoriti update kat FB.... ai pun tengok jugak... tengok sambil bukak kulit popia + kopek ketam
dalam duk tengok2 tue... sempatler tertengok perkara-perkara lucu


1.  Pembukaan yang okey... tp yang paling best of course masa Dato CT nyanyi kan...


2.  Kenapa panggil Didie Alias sebagai pengacara tambahan? Kiranya nak kasik partner 2 - 2 kan... tp seriusly mata nie naik semak tengok dressing die... ngan rambut cam sundae con Mc Donald jer... pehtu yang kat dada, cam bersinar2 jer...

3.  First, masa memula DD Alias ngan Zizan, dah tersalah sebut... katanya Berita Harian dah berusia 55 tahun.. padahal 25 tahun


4.  Baju Shila Hamzah yang serabut... kesian coz terkedek2 nak naik tangga... janganler fikir lawa n ditaja tp kekok nak pakai... die memang tembam ker.. nampak padat n mampat jer...


5.  Zizan terbaek... dah tak kekok cam tahun lepas... lawak yg spontan


6.  Lepas jer DD menang award tue.. tak lama pehtu duda DD, pelakon ridzuan hashim...naik pentas as pemberi anugerah...


7. Tribute Ombak Rindu yang biasa jer.. tak bebetul cam filem.. 


8.  Baju Lisa Surihani tue... kat depan dah elok bling2.. tp napa nak letak bling2 kat pungkoqqqqq?hehhehe


9.  Botak menang! kemain sebut nama2 heroin yer... syok sakan Nabila si baju merah:)


10.  Aksi Pak Nil yang agak poyo... tetiba berlari menuju pentas... feeling nak kasik trofi dari mentor kepada mentee ke?


12.  Persembahan Azlan ngan Kak ZZ, memang terbaekkklerrr....


13.  Muka dalam ati ada taman Fizz Fairuz! tak sangka menang or tak sangka dapat kalahkan Aaron Aziz, hehehhe... nak bagi speech pun dah kecik besor kecik besor sore die... 


14.  Nurul Syuhada TV3... badan sedikit berisi


15.  Persembahan Shila Hamzah nyanyi lagu Nirmala... tak best sangat...tak lunak dan tak merdu!


16.  bila Dato CT naik pentas bagi ambik anugerah Seri Perak... mata terus wooooowwww!!!! 
mantap! besor plak.. push up lebih ke? (dapat agak kan pe mende yang woooow tue!)


17.  Baju Najwa Latif... buat nampak die tembun!


18.  Anak Beranak Yusof Haslam yang sibuk promo filem2 meka...


19.  Fasha Sanda yg tak sensiviti... bagi ucapan tq kepada 'Cinta Hati'... sama ada die memang buta hati or mmg sengaja nak announce... Nora Danish ada kan... 


20. Sape cipta baju Didi Alias yang cam khemah kaler2 tue?... skirt kemain kembang! pehtu siap replika anugerah kat kepala! tak lawa okeyyyyyy!


 21.  Bila berempat duk pentas... kemain semak yer.. semak ngan skirt DD alias tue...


22.  Memang boleh dijangka yang AAron menang Bintang Paling Popular... 


sekian, dari mamalyna keypoh:)

9 comments:

NinaAz said...

sokong semua diatas... :)

Mama Iddin & Irdina said...

Patutnya dd alias dapat award jugak - award pakaian paling semak.

eima said...

hahahaha siap ade huraian tu ..hahaha

no.16 laki ai pun tego ..muahahha

ejaMaria said...

no.16 : laki I pun tegur - macam laki eima... ;p

next year kalau bole nak pengacara Zizan dgn Johan pastu mainten Shahira dgn Raja Azura... sure best... ;p

umilia said...

ramai yg prasan psl no 16 tu kan..nak lawan kak ita kot..hahahaha..yg psti suke psmbahan kak zz n azlan..klu tu jd pnutup pun best..

adianiez AIDA said...

1-aida pun semak tgk dd alias!!! tak sesuai la dia jd host :(
2-memang botak tu over skit. nyampah! kalut! nabila huda ter tgk2 time si botak nak naik pentas :(
3-aksi pak nil yg gitu pun aida x setuju. poyo ah!
4-memang *** ct nurhaliza besarrr... aida pun perasan hi hi... lain mcm besarrr nyerrrrr...
5-najwa latif i dun like :(
6-poyo la yusup & anak2 dia. promote diri sendiri. piiiiirah!
7-fasha sendat!

hi hi. saje je respons lelebih kat post ejan ni...

Nad @ MamaZakwan said...

sangat setuju dgn sume2 tu..
akak mmg sehati sejiwa ngan saya, muahahaha!!!

nk tmbh
baju fazura ngan maya karin sgt gojes! :)

LYAfrina said...

HUHU...NO .8 TU// YE K.. X PERASAN LAK... HIK2..

OHHH..MAKNANYER GOSIP2 Y TERSEBAR TU..ADA PD JAWAPN Y NO 10 TU... OWH..DIAKAH PGACARA ITU??

A AH..SETUJU NO 16..ADUHAIIII

Zana Adieyza said...

part ziana zain & lan tu mmg terbaikkkkk...

fasha sandha tu sajer jer kak nak kasi hot suasana.. kat atas tu kan sejuk so kasilah hot sikit...