Wednesday, February 29, 2012

Hari Ini Dalam Sejarah - Crabstick Popia Naik Kapal Terbang

Semalam deal ngan customer nama Ain... die duduk kat Miri n nak sangat2 try crabstick popia
mmg sebelum2 ni, ai TAK PERNAH pos ke Sabah dan Sarawak
Popia sebelum ni, pernahler 'naik flight' p Hanoi tp tu org bawak... yang ni mmg kena beri sepenuh kepercayaan kat pos laju.... tanya jugak Ain, pernah ke beli barang dari Semenanjung... die kata pernah dan die beri jaminan yang popia leh sampai dengan selamat dan tiba pada waktunyer... so ai ambikler order die

Sebagai peniaga, harap2 sangat Ain terima popia ni dengan selamat dan ia masih berkeadaan okey:)

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah kak..
dh smpi ke seberang dh ni :)

Nigina said...

wahhh tahniah .. manalah tahu nanti boleh smp ke peringkat antarabangsa...kelas gitu jahhh...

syawalsimpsons said...

terbaik la kakak oit....mabeles gitu....pasni hasil popia ni..leh naik flifht lagi kan..kikikiki

::Mamalyna:: said...

nad, kita tunggu keputusan esok... berdebar nie..

::Mamalyna:: said...

gina, hahahaa... antarabangsa tue.. mmgler ler coz die p KLIA... berdebo2 ni gina, riso delay...

::Mamalyna:: said...

su, harap2 popia sampai esok... tadi budak pos laju kata sampai esok

adianiez AIDA said...

suka la hati popia-popia itu dpt naik kapal terbang... hi hi hi...

nota kaki : da singgah blog aida lom ari ni? ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

::Mamalyna:: said...

aida, hehhee.... naik sendiri