Wednesday, February 8, 2012

Hai... Masih Wujud!

 Assalamualaikum!

Lama menyepi kan... Sebab ape menyepi? Sebab bzzzzzzzzz!!!!!
Masa kat ofis mmg sangat2 suntuk!
kalo tepon nie... dah upgrade lebih kurang 50 call satu hari kut... sangat2 letih!
 tp saya masih wujud.... masih bergerak aktif dengan Crabstik Popia
Masih sibuk mengurus rumah byk tangga
masih sibuk melayan kerenah kakak lyna sufiya
 Dalam sibuk2... masih sempat bercuti bersama keluarga
Terbaru... kami sempat p jalan2 melaka
mmg best coz tak ramai org...
Ari cuti wilayah, 1 Feb tue kami pergi... stay semalam kat hotel seri malaysia
percutian yang best coz tak ramai orgggg.... naik menara taming sari tue, org adaler dalam 7 orang jer... 
naik menara, cruise n duck tours dpt diskaun... makan kat umbai pun murahhhh.... 
~sekian~

8 comments:

Seri said...

Lyna Sufiya??? name adik lyna nurfitrina ke???

Mama Iddin & Irdina said...

I loikkeee gambo mamalyna pakai spek itam tu..

eMMe said...

ohh gi Melaka rupanya...ehehehe..

::Mamalyna:: said...

seri, ntahnyer die tue... suruh panggil lyna suffiya

::Mamalyna:: said...

Mama Iddin, mata belalang you, hehehhe

::Mamalyna:: said...

emme, yess...pergi melaka.. cuti wilayah terus sambung sampai thaipusam... sakan cuti..syokkkk!

eima said...

aku yg dok depan umah die pun tak penah tuan rumah .. cane tu ...hahahha

lama tak nampak lyna main2 depan rumah apsal ??

::Mamalyna:: said...

eima, hahaha... ko saje kan...

lyna, ntah die...kadang2 die mau kuar...kadang2 tak mau... or kadang2 die cam segan nak bermain ngan akak2 n abang2 besar tue coz meka lebih ekstreemmmm