Friday, February 17, 2012

En. Somi Tersayang... Ambe Mintak Maaf:)



"DENGAN RENDAH DIRI (mmg rendah pun:) AMBE NAK POHON KEMAAFAN COZ TELAH BAWAK LYNA P TINDIK TELINGA... ABANG TAK KASIK TINDIK TP ABANG KATA KALO NAK TINDIK JUGAK, BUAT TIME ABANG TAKDE...NOW ABANG KAT JB...KIRA HALAL YER"


~Sekian~

8 comments:

azura samsuddin said...

hahaha zura pun asben xnak wat gak, zura ckp nati dah bsr budak dah tau sakit time tu nak wat mmg xdelahhh hehehe lasnye asben akur umo aina 9 bulan dah tindik, selamattt

::Mamalyna:: said...

zura, dah lama ejan tarbiyah kat asben.. die yg takut... ni pun agak lambatler jugak... coz lyna dah boleh cakap kan.. kalo budak kecik, telinga pun nipis lagik...

eMMe said...

lyna ceria je..dia tak sakit ke?

eT said...

rilex jek dia kene tindik...hehe

syawalsimpsons said...

takpe...ayahlyna mesti kata....ini di maafkan sebab ayahlyna tak da..kikikiki

Pupel Liyana said...

hehehheehe. ala of coz somi maafkan tu kan :) tp bebudak cantik kan kalau bertindk. happynye muka lyna dalam pic tu

-mazliana peguam negara (ala yang selalu order popia tu :P)

Nad @ MamaZakwan said...

hahahah!!!
pandai kak ejan cucuk line ek
tau papalyna takde trus pi tindik telinga lyna..
tunggu time masa jek ek?
=P

azura samsuddin said...

tapi ttp ok ejan, lyna x nangis tu mmg kuatlah tu :) good girl