Monday, February 20, 2012

Beli Satu, Percuma 4

 Lyna dah tukar susu.. dulu minum susu Fernleaf... skang dah tukar kepada Dutch Lady perisa coklat....Sebab ape tukar? Sebab dah terlalu lama dengan fernleaf perisa madu.. cam boring plak... 
Mula-mula tukar kepada susu dugro yang buah2an tue... tp lyna kata masham! Tambahan plak, jika botol susu tu kita lambat basuh... mak aiiii, bau die sungguh2 kurang menyelerakan.... Dan alhamdulillah, dengan susu dutch lady ni die serasi dan poo..poo pun takde masalah

Semalam mmg stok susu lyna dah abis... memang tau kat pasaraya darussalam kat presint 9 tue, harga susu mmg murah... tp bila difikirkan nak ke sana dari presint 15 semata2 nak rembat sepeket, baik tak payah kan... so terjah jer mana yang dekat... ape lagi, mohler kita ke pak mydinnnnnnnnn:)
rembatan sepeket... harganya RM22.89

thennnnnnn
 dapat 4 free susu dutch lady kotak kecik... memula customer service kasik perisa stoberi... dah kasik free, ambik ajelah kan.... tp takkkk....demand okeh... 'mintak tukar cokelat boleh tak?'... nasib baik dapat:)
oleh itu... terjahler mydin sekarang! sebelum stok susu free kehabisan yer...

18 comments:

aiDieNa said...

Wah bestnyer.. anak akak pon minum susu nie.. kat sumer pasaraya ker promosi dia camnie??

@e_da said...

wah murah rezki...

Jasfyra said...

ank saya pun minum susu duth lady.kalo time murah tu mmg memborong..hehe

MRS. K said...

untung la lyna nak tukar susu.. huhu.. byk susu dah try kasi hadif,sume dia tanak.. huwaa..... die nak susu mahal jugak!

ummiaqeef said...

aqeef langsung x nak susu lain.. sabo je la..

zuhaiza's cheese tart said...

anak saya dulu minum dlady..sekarang tukar fernlft pulak..katanya lg sedap dr dlady..hehehe..terbalik polok kita nih..

eMMe said...

dutch lady sedappp~ pilihan yg bijak Lyna....hehehe...

syawalsimpsons said...

uitt..anak angkat saya minum susu ni...kena kasi tau mama dier ni..kakakka

::Mamalyna:: said...

kak ina, ejan pun tak pasti.. semua mydin ke yg buat pomo camnie...

::Mamalyna:: said...

eda, aminnn....

::Mamalyna:: said...

zura, iye ker... kakak adik minum susu yang sama ke?

::Mamalyna:: said...

mrs. k, ejan saje tukar.. tengok2 die okey... fuhhh selamat!

::Mamalyna:: said...

rozi, aqeef memilih tue...

::Mamalyna:: said...

zu, iyer ker.. terbalik nie... masa fernleaf, mmg ambik madu.. tak try pun koko tue.. kalo balik as, memang borong kat kedai ubat tong hong kat depan kamdar tue...

::Mamalyna:: said...

emme, maknyer pun ambik susu coklat... bijak maknyer..boleh pow susu lyna kotak tue, hehehe

::Mamalyna:: said...

su, darussalam lg murah.. tp tak tau ada dapat susu kotak free ke idok..

aanie said...

wah, untung ni...sy biasa beli susu ni x penah dpt free pape....

.:fyzz:. said...

best wey..dpt free lagi tuh..untung2..