Wednesday, January 4, 2012

Her First Day!

Amacam tengok muka lyna... sedikit mashammmmm kannnnnn!!!

Hari ini first day lyna pegi tadika... tadika baru... tadika YADIM kat presint 16
Dah lama benor tau lyna tak kena bangun pagi... start dari die kene chicken pox sampailer semalam... mmg die tak p taska die yg lama... cam biasa, pagi ni berlakuler drama air mata coz nak kejutkan die bangun pagi... 
Kena pujuk2... gurau senda pepagi.. baruler okey.. 

Tu baju tue serba serbi baru... uniform baru.. tudung n anak tudung baru... sandal baru... beg pun baru.. spender jer lama, heheheh.. ari ni maknyer cuti... cuti sebab neves antar anak, leh gitu?!!!

Pagi2 sampai tadika... die excited coz nak pegi kolah..nak pegi kolah.. masuk jer kat dalam tue... cam2 aksi yer... ada yang menangis... ada yg tak mo pakai uniform.. ada yang peluk mak pak die kuat2... takut jugak, takut jika lyna wat perangai... masuk kelas die.. ada 16 org jer... mmg kelas budak baru... nasib baik ada cikgu die.. so cikgu handle budak2 dgn umpan belon... jenuhler cikgu tue tiup2 belon...

Sebak rasa ati maknyer... dah besar dah lyna tue... lagi sebak coz die dah duk kat rumah sebulan.. bila kami balik keje... mesti die sambut kat pintu... nowwww ai kat rumah n i misssss her so muchhhh!!!

7 comments:

syawalsimpsons said...

PASNI BALIK KEJE..MESTI SY NAMPAK AKAK n LYNA LA KAN...KIKIKIKI

Em's Family said...

anak2 kite dah besar.. kejap je kan mase lalu, kite tak perasan pun

::Mamalyna:: said...

su, for sure ler... dekat benor ngan rumah sue, hehehe

::Mamalyna:: said...

mira, tu ler... rasa2 dulu duk timang2.. ni nak timang pun dah tak larat, heheh

Sidratul Muntaha said...

den tak coti.
anto terus even dari pagi ebrcinta nak anto ank ke sekolah..
asids.
siap buat adegan syahdu lagi
tpi selamba la kami laki bini blah..
dah lmbt nak masuk keje
ahaha

.::Lynn::. said...

pagi² harus ada drama kan...

ibuafiqahhuzaifah said...

anak aku dah start orientasi mgu lps kurang skit nangis..
masuk mgu ni dah start skolah makin nangis plak..
siap zikir dari umah dah xnak g skolah..
hadoi!!!!!!!!!!

ptg2 jemput elok plak!pening gak aku..
aku xbercuti pun sbb sayangkan cuti awal2 nie..