Wednesday, November 2, 2011

Scene Drama Soffiya

Sejak dua menjak duk addict ngan citer Soffiya kat TV3.... kalo duk sibuk buat popia... tepat kul 7, mesti berhenti pehtu mengadapler tv sampai kul 8...


Dah hari2 tengok... terperasan yang scene lakonan Fiona
Watak die tu, tok sah cakapler kan... mesti nak menyakitkan ati jer... 
Sama ada kengkawan perasan atau tak.... ce tengok scene die... 'Jalan-Jalan Pegang Handbag sambil pegang beg shopping'.... 'Tengah-tengah jalan, handphone mesti berbunyi'..... asik yang ni jer!


ai cakap ngan asben semalam... sekali die jawab ape 


'Ayang ni... sampai part tue pun ambik tau, kut yer pun tak suka die... takkanler sampai cam tue sekali nampak'


ehhh... mestiler....die tue menyakitkan ati! 


*nampak sangat peminat setia, hehehe

9 comments:

ejaMaria said...

hehehe...
kita pun addict gak dgn drama ni... ;p

syawalsimpsons said...

lepas akak cakap..yela baru perasan...mmmm.meluat je ngan dier...adoi,,

Pn. Zana said...

haha. mmg pon. lepas tu ckp tak supe bikin. kata dh benci kat haris, tapi mintak tolong jugak

~nadyahoney~ said...

menjadi ler lakonan dia tu mknanya..

alyyani said...

hahaha bila dah ckp baru perasan. ye la kan. minggu ni last. wajib tgk.

LidaRahim said...

hehe ye btoi!

tapi dah tao muiz nak bunuh.. still berani keluar rumah jln melenggang.. hak hak hak

aLoNg@Na said...

addicted jugak dh nih....tiz sgt bersahaja dlm citer tu...azhar plak romantik giler..

maszmadi said...

kekadang tengok kekadang x tengok... coz nak kn kongsi tv ngan si kecik tu yang nak tgok siri disney TV2.. huhu

Sidratul Muntaha said...

dah pengarah balik2 suh style tang tu jer..
huhuh..
mmg betul la lakimu kat mencikamet smpai tang tu pun perasan.
ahahah