Friday, November 18, 2011

Sape Suka Shopping Di Tesco?

ai kadang2 suka jugak shopping di tesco... coz ai rasa... kat tesco lagi murah barangnyer dari ca4 kat alamanda tue... barang basah pun fresh...takdelah still letak ikan yang takde mata kan.... biasa kami p tesco kajang... tp takdelah p tiap2 minggu... jauh kan.. kena fikir plak minyak n tol tue...

Tp before pergi... mesti kena tengok barang2 ape yang murah
Cara2nya ialah... memula pegi dulu website die 
http://www.tesco.com.my/

pehtu tengok plak promo2 die jenis terhad... kadang2 die ada promo yg jenis ikut hari... cth, hari ni pada 18 November 2011 harga ikan siakap rm5 sekor... kengkawan boleh klik kat 
LATEST GREAT PRESS ADVERTISEMENT

pehtu kalo nak tengok promo2 die yang ada dalam katalog die cam kita ambik before masuk dalam Tesco tue... kengkawan boleh klik kat 
LATEST GREAT PROMOTION
nanti keluarler barang2 yang ada diskaun... kebiasaan katalog die tue utk tempoh seminggu... so senangler kita nak riki2 harga kan...

Sekian:)

4 comments:

NinaAz said...

saya pun suka pergi tesco..senang cari barang, banyak barang dan LUAS. abah sy tender beli barang IKBN. teso la tempat dia pergi cari barang..heee

**Hai...saya nina..seorang COACH dari herbalife. Jika anda ada masalah kulit kusam, berjerawat, kering dan berminyak, JUST ASK ME HOW.. =)

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/jom-cantik-dengan-herbalife-skincare.html

.:Mama Dhia:. said...

betul kak..tesco lg murah dari carefour.. barang basah fresh dan murah..choice pun banyak...tp tu la paling dekat pun kat kajang.. kalo la ade tesco kat putrajaya, rasenyer tutup carefour..hehehe..

maszmadi said...

syiok shopping kat tesco coz foodcourt dia kompem dekat ngan tpt menan kanak2... so time makan, leh lepas my lil aisha kat tpt menan tu.. hehe

Cik Kamoo said...

Carrefour Alamanda dah tak best ... byk barang xde. Kalau pergi pun putih mata je. Baik pergi tesco or giant....lg berbaloi