Wednesday, November 16, 2011

Kalah Fesyen Fasha Sanda

 ni katanya gambo malam berinai artis (suam-suam air dalam tumbler) Syella Kamaruddin.... Fesyen dah kalahkan Fasha Sanda dah....
 tp bersanding sorang... gambo kureng mungkin guna kamera hphone 2mgpxl je kut
 haaa ni gambo terang versi kamera flash lip lap lip lap... then time kenduri tue ada jugak joget2 dari nyah
ntahler artis malaysia ni kan.... majlis kawen tue dah dah tersasar dah... 
bukan setakat nak kasik tau semua kengkawan or jiran2 yang si polan dah berkawen... tp dah jadik pusat tayangan badan.... 

* banglo yang dikatakan hantaran tue memang dah wujud ke? 
or masih tanah kosong... nilai RM5 juta tue just anggaran hartanah semasa (ehh...mentang2 keje valuation yerr, hehhe)

*kereta... jap kata mini cooper...jap kata audi plak... harga beratus2 ribu tu harga semasa kan... dah abis bayar ke? or masih ongoing loan:P

agaknyer dah jadik trend kut... sape2 artis malaysia kawen, mesti nak bitau bape kos keseluruhan perkahwinan tue.... lagi banyak juta2, lagi glamerler artis berkenaan...

ada org tue, hantaran kawen mini cooper merah, low profile jer.. tak gitu jieja?hehhee


all gambar credit to http://mforum.cari.com.my

11 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

kelas ko ejan..
komeng retis je skrg!

aku pun pelik retis nie..
laki dia mana?bleh ek kawin sorang2...
gambo nikah dia mana wei?

~SHiLA~ said...

huby sy cover video weding dia.mmg meriah.buat 3ari 3mlm

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

ye la.. nnt pas 6 bulan kes naik mahmakah minta cerai.. trend.. lalallala...

..nOj.. said...

hehehehe gelak jela tak tau nk ckp pe

Cik Puan Nurul said...

tak tengok lagi pesyen tetamu yg dtg..humangaih hazab sungguh terutama ade sorang macik baju kuning jiran dia kot..bygkan sorang macik tua badan dah gelebeh sana sini pakai pakaian terdedah bhgn dada ala2 artis oliwood stail biar nampak tetet melayut..
me tgk kat fb adik pengantin hihihi..
semuanya nampak murahan dan terdesak nak bergaya xkena tempat..semoga mereka semua beroleh hidayah dan berpakaian mengikut syariat.

.:fyzz:. said...

muka putis cam tepung gomak..takut aku tgk..argghh..geli la...

adianiez AIDA said...

diorang ni da tahap menunjuk-nunjuk. pasti, nikah kawin mcm omputeh!!!

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

maszmadi said...

erm..... kawin juta2 tapi sanding sorang2 jerk ker... huhu sian

.:Mama Dhia:. said...

la..mmg tak tunjuk laki die ek??betul ke kawen ni atau auta jer lebih.. artis..artis..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Shila, nak tahu hubs dia ada tak masa tu? apa nama hubs dia eh?

{ e'mie } said...

hehehe..kenaper jadi macam gituh...takper ler..ader duit..sumer bley buat..sabo ajer lah aku...