Wednesday, November 16, 2011

Jawapan Meh Teka-Teka

Tadi dah ramai kengkawan teka2 kat ENTRY NI
 nampak tak.....
 zoom lagikkkkk

jawapannyer ialah S.U.D.U
multi purpose dah wallet ai ni.... 

kisahnyer ari tue tapau makanan dari rumah time tengahari... nak makan kat rumah cam tak sempat so tapau ajelah... pehtu masa2 tapau tue duk teringat... pantry ofis jauh nun dibelakang... pehtu duk kira2 plak... kena jalan p ambik sudu pehtu jalan balik ke bilik... tak kose plak ai so langkah paling mudah ialah bawak sudu dari rumah... pehtu malas lagi nak berbeg2 bagai... ambik sudu n try masuk dalam wallet, tengok2 muat plak... so settle!

Disebabkan takde yang meneka dengan betul.... takpe, ai still kasik adiah tue kat kengkawan yang sudi teka2 tadik... 

6 comments:

*Miss Geli^ said...

ok sebab aku dah teka tadi kan harus aku dpat hadiah..

takyah sesusah beli hadiah memahal..hantar popia barang 2-3 peket ye

syawalsimpsons said...

ok....sy pon dapat jugak la kan...

ibuafiqahhuzaifah said...

x tercapai dek akal aku la letak sudu dalam tuh..
hehe..

kalu bg sepaket popia ko sbg adiah pun aku trima..hehe.

p/s:nnti buat g ek!

~nadyahoney~ said...

nak jugak..

.:Mama Dhia:. said...

hahahahaha..sudu!!!!!
memang tak terjangkau di pikiran kak oi...
hahaha...

{ e'mie } said...

ya Allah, giler aper ko ni ejan..kahkahkah..tak penah terpk di aku nak letak sudu dalam wallet..kahkahkah...