Hujan Di Putrajaya Tetiba Teringat Something yang Ada kat Dapur Rumah
time ujan2 camnie, alangkah bestnyer dapat menghirup sesuatu yang panas + pedas + lazat iaitu
M.A.G.G.I
ada petua katanya kalo nak menikmati maggi yang sedap, lalukan dulu maggi ngan air suam or panas then tos pehtu baru masak... cara ini utk membuang bahan pengawet maggi
13 comments:
yup betul....mmg sy sllu wat camtu
tak pernah dgr petua ni. boleh try ni...thanks mamaLyna ;)
ye ke. ok nanti nak try.
slalunye aku punye megi, memula tumis bawang, letak telo, hancur2kan, pastu baru letak air, bile dah gelegak letak megi, perencah, sawi sket. dapnye wei
penah gak try petua tu kak tp maggi jadi tak sedap la kak.. hehehe...
adoiii hujan2 tgk megi mmg tergugat..sedapppss
kak ejan, tumis bawang + cili api.. bg wangi jap, letak air ngam2 soi, letak rencah dia, campak telur, campak megi.. siap!! nak2 mkn megi tu belum kembang lagi.. TERBAEK!!!..
uih!! ujan2 ni makan cekodok pon sodap kan... erm, ada sesapa nak antar kat opis masz x?.. huhu
pergh.....TERBAEEKKK!!!
sedapnye kak kalu dpt makan megi..
peknen2 ni takut la nak makan, hehe
Owh logik jugakkn.nk buatla gitu
yeah! betul tu.....pasti sedap! maggi di kala hujan membasahi bumi putrajaya....
tetiba rasa nak breakfast maggi plak... emmm...
ooo..aku tak tau pun..nanti balik aku cuba yer...
i love maggi kari !!!!!!!
nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~
Post a Comment