Wednesday, October 19, 2011

Ngeri Plak!

 nak komen ape yer...
Terbonjol sangat2... memang dah sarat tp pakaian tue cam boleh 'nampak semua'... maybe kain die jenis getah kan...

11 comments:

syawalsimpsons said...

mak aiii terjojol gitu haaa

Cik Puan Nurul said...

gulp....membolat betui peyut dia..sexy yu perut je membolat tang lain ok je tak sembab apa..
tp betul la ngeri menengoknya

eMMe said...

comel la sari yanti ni...time pregnant pun cantikk ceria je...suke la tgk hehehee...

SyaNa said...

mak aiiii
tp kalo tgk omputih tu mmg lagi sarat lg ketat bajunye
dorg xde duit beli baju peknen gamaknye
haiishh

@e_da said...

agak2la nak berfesyen pun kan..

.:fyzz:. said...

kah kah...nk gelak aku tgk ejan..kesiannya..bukan kesian kt si sari yanti yg tak berapa sedaq diri nih..dh tau mengandung ..pakai la loose2 skit..huh..tp aku cian kt baby lam peyut dia tuh..ketatttt...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantik tau Sari yanti ni tapi maybe color baju dia tu buat dia seksi and terjojol. kalau hitam okey sikit kot..:)

| SUE | said...

cantiknyer diaaa!!!
tapi yerlah, menonjol sgt...tak sesuwei dgn budaya kita

nursalwa said...

uikss segan plak kiter yg nengok nie.. yg memakai xrasa ape ke erk..

mimie.. said...

mak aii..terjojol..cam klakar jek hehe..tp dia comell~

e.l.i.z.@ said...

erkkk nk tunjuk sexy la tu :P