Tuesday, September 27, 2011

Tido Sambil Duduk

 Ari sabtu... dah tengahari... siap2 nak p beraya kat rumah geng baraan raya

si budak pp tembam
die memang dah mengantuk sangat2... kami plak sehabis boleh tak nak kasik die tido... coz nanti kesian plak kat die... tido kejap, pehtu kena bangun.... for sure die akan mengamuk coz tido tak cukup kan
 memang mata die terpisat2... dah kelip banyak kali... die pun dah serba tak kena coz kena paksa ngan ai suruh duduk... no baring2!
akhirnya die sempat tido sambil duduk!

mak ngah lyna, hang tau die tido cenggini ikut pesen sape kan.....hehehe

5 comments:

eima said...

kesian ...
slalu nye fahim gitu gak klu dr pg tak tido pastu kena paksa pegi jalan....
tp mmg tak bgn dah ..so die melepas la bab mkn tu

eisyaawie said...

anak saya pon suka tido masa duduk..ngantuk sangat laaa tue.... asal bleh letak kepala jer...zzzzz

syawalsimpsons said...

kalo syawal tak tido dari pagi mmg mengamuk la nak ajak jalan...tp bab tido sanggup sengkang mata

ZaNa aDieyZa said...

ciannya tido sambil duduk..

kak, sila buat entry ttg kedai bunga yg jual harga borong kat serdang tu.. zana nak tau sgt2!! leh zana gie sana nnti.. hihihihi..plzzzzz

Anonymous said...

haha..pesen sapa lagi...laki ngkau ler a.k.a abang aku...