Tuesday, September 20, 2011

Malam Ni, Turn My House

Sesiapa yang penah baca blog ai dari tahun lepas... mungkin masih ingat yang lepas raya, group ofismate asben=geng main badminton=geng jalan2 akan buat BARAAN RAYA.... iaitu jalan2 cari makan dalam bulan syawal nie... ikut turn rumah sape .... kiranya tuan rumah kena pilih tarikh yang meka rasa nak buat... 


Seronok tau! Jalan ramai2... pehtu makan2 then gelak2 n paling best, snap gambo as FAMILY POTRAIT.... taun nie lagi meriah coz ahli keluarga dah bertambah... tahun lepas, 3 baby masih dalam peyut... lyna jer duk luar perut... kali ni, haaaa ambekkk kau.. semua dah kuar dan lyna dah jadi kak long, hehehhe


Malam ni, turn rumah ai... tadi balik thari... sempat masak n potong2 ape yang patut... kengkawan asben yg silent reader blog ai ni... sila datang yer... wajib! ai jamu special kat korang... dijamin korang kenyang!

4 comments:

eima said...

jiran tak mo jemput ke....hehehe

Pn. Zana said...

ingat2 ..baraan raya..hehe

::Mamalyna:: said...

eima, jiran2 next trip... ade punya, jgn riso...

Ya ALya said...

yg pasti popia ketam mesti ada.......