Friday, September 23, 2011

Cuti-Cuti Malaysia 2012

Setelah dijamu-jamu mata dengan senarai cuti-cuti tuk tahun 2012 semalam
then, kami decide tuk cuti-cuti malaysia on February 2012... alaaa, yg ada cuti tersepit tue... 
memang planning dah, ambik cuti 2 hari, dapat cuti selama 7 HARIIIIIII!!!!!

Baru jer book hotel, Hotel Seri Malaysia kat Melaka jer... yg penting, harga hotel time tu muraaaaahhhhhhhh.... jimat2! Book sekarang, coz takut kut2 hotel tu perasan time yg ai booking tue dekat ngan peak season.. mana tau, meka up kan harga hotel... 


Info pasal CUTI-CUTI Tahun 2012, boleh klik SINI

12 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cuti 2 hari tersepit tu cuti apa kak?

syawalsimpsons said...

mesti cuti raya cina kan

::Mamalyna:: said...

Shin, 1 feb, ari rabu, cuti ari wilayah, pehtu ahad thaipusam, dapat cuti senin, selasa cuti free lagik

Pn. Zana said...

selamat bercuti ..hehe

MRS. K said...

erm.. cuti raya cina adik i kawin lor.. nanti nak usha jugak lah! tiket air asia lambat lagi. kite naik firefly pon murahhhhhh jugak

Ya ALya said...

book awal2 terus kena bayar ke?

maszmadi said...

wah bestnyer cuti cuti..... nak plan jgk lah.. haha

~aSHa~ said...

bercuti dgn ahli persatuan ke ni?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhh cepat sungguh book ye.. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhh cepat sungguh book ye.. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhh cepat sungguh book ye.. hehe

ibuafiqahhuzaifah said...

ejan aku dah serik g Melaka time cuti panjang2 nie...
jem owh!


tq info pasai cuti2 mesia tuh...