Tuesday, August 16, 2011

Sambung kisah Habib Lagi

ni bebetul amarah...
ai marah bukan ape, kita as pelanggan dan pengguna, kita ada hak tuk membeli, dilayan... tanpa pembeli, siapaler kedai2 mereka kan... kalo takde nama, kedai tue sama taraf ngan kedai emas cina kat kampung2 tue... pasal ape nak letak kasta2 antara pelanggan... Ingatkan ai sorang je kena...rupanya ramai yg kena yer.... better p Tomei... layanan tiptop dan emas2 die pun cantik2 dan modern... lagi cantik dari HABABI tue, ehhehe


one copy ai dah antar ke utusan malaysia... jangan main2 kalo Mamalyna geram!

11 comments:

Nigina said...

wahh mama gina suka entry nie.... pertahankan hak kita hehhehehe

syawalsimpsons said...

WAAAHH MARAH BENAR NI...MMM...MMG PATUT PON KENA...SY PON SLALOO...SEBELAH MATA SAJA PANDANG

eima said...

aku sokong tindakan ko ...

.:Mama Dhia:. said...

bagus kak..tanpa pelanggan sape lah mereka tu..dah la mas mahal sekarang ni..tak de org beli baru padan muke..

lieyalatif said...

fuh!!!...terbaek laaaa...mane leh dabel stenderd camtu kan...harap ade laa tindakan tuk pekerja tu nanti

ummiaqeef said...

syabas kak! hehe

nanizamros said...

uiks x tau citer pong.....kene sotry morry nie....

Shinnaz Ahmad Rasid said...

semalam kita lalu depan Habibah Jewel ni..tak ada orang punnn..teringat mamalyna ;)

Dee said...

beli kat poh kong je..depa lebih mesra..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh ne u ke yg kena ?? tapi masalahnya habib punya potongan cantik2.. tapi ila pun rasalah maybe pilih2 orang..masa my mum nak beli wahhhhhh nak tau anak i siap dapat kuih, dapat air lagi tau..mana taknye mak jalan usung desiner bag.. muahahaha.. belum lagi gaya ala2 makcik banyak duit..kikih

tapi adik ila punya cite .. muda lagi..muka pun budak2.. masuk dgn bakal hsbd dia..muka pun budak2jugak. dorang tak layan tau.. penah ila cadang suh g habib jawapan stress dia"malas ah diorang tak mo layan.ingat adik budak2 ke?? i'm enginner hokey!!"

tapi ila mmg suka bangat cutting habib tuelaaaaaaaaa...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah ada jawpan ke?? minta maaf ke??