Monday, August 8, 2011

Kembali Aktifkan Blog Kesayangan

ASSALAMUALAIKUM WBT
SALAM RAMADHAN BUAT KENGKAWAN BLOG:)


Udah bersawang... berhabuk dah blog ai nie.... Mood berblogging merundum betul... tambahan plak nak loading  blog punyaler makan masa yang lama... lagiler terus down kan...


Sejujurnya ai banyak abiskan masa kat siniiiiiiiiiiii.....
 sebab ape... sebab kat sini marketing tuk bisnes CRABSTICK POPIA ai...


Insya Allah, ai try tuk tak melupakan blog comey lotey ai nie... takde cerita, ai letak gambo jer, ehhehee

6 comments:

Cik Puan Nurul said...

rindu sama mamalyna uhuksss..weh tayanglaa baju raya seround lyna dah beli baju raya dah ke

ZaNa aDieyZa said...

patutlah lama akk x update blog yer..

selamat berpuasa kak..

Sidratul Muntaha said...

huuh...takper..
seiring dan sejalan jugak.
dua2 pun sama penting.
moga2 bisnes trus makmur dan maju.

::Mamalyna:: said...

Nurul, hehehe... baju beli kat sogo dah tayang... baju raya, kat tailor... baju tambahan tak beli lagik, ehehhe

::Mamalyna:: said...

Zana, nak loading blog, kemain lama sangat... letih nak tunggu...

::Mamalyna:: said...

ayu, tq so much... tu ler, bisnes kat fb senang sikit, hehe