Thursday, July 21, 2011

Pemandu Baru, Sila Berhati-Hati

siap tampal kertas tue... kasik tau diriver belakang van ni... PEMANDU BARU, SILA BERHATI-HATI.... ai drive belakang die pun rasa cuak, riso dan sebagainyer.... riso kut2 ada mende yang bukan2 dibuat oleh driver van nie... Tp ternyata wei, memang kena berhati2... bleh die jalan di tengah jalan... duk kasik signal kiri, tp tak masuk2 lane kiri... duk teragak2.... 


Oleh kerana, ai tak mo ati riso drive di belakang van nie, lalu ai kasik signal kanan, tukar gear n terus potong van tue... terus ati ai trasa lega, hehehe

6 comments:

.:Mama Dhia:. said...

ape motif die wat cam tu??nak suh kite ati2 plak.. die la yg patut ati2 kan?? kalo tak pandai bawak van tu, tak yah la bawak..

eima said...

ok la tu die bgtau ...
klu tak kite dok bajet die ok tetiba KO cam ne

NOR said...

hehehe...nnt klu nor drive kete leh x nk tampal, 'sy pemandu baru,sila b'hati2'...=p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheheh..kelakor la plak..org len pon ade gak yg baru amek lesen tapi maybe tak secuak org van ni kot..ehehe

iduraz said...

lawak la plk driver tuh

missrivebell mumun said...

haha xbley blah.. pompuan ke lelaki yg bawak van tu kak?