Friday, June 17, 2011

Sambungan Kisah Budak Yang Maknyer Tinggal Dalam Kete...

Maknyer pregnant yer kengkawan... ai nampak... Masa die p bukak pintu kete tue, jalan selamba jer... pehtu selamba jer pegi bank balik... bagi org putrajaya, kat bawah ofis ai memang ada BSN n CIMB... majoriti org2 yang wat urusan kat bank nie, park kete kat tepi jalan besar tue.... Bab tinggal kete tue, memang selaluler.... Kejadian semalam dalam kul 3 petang... memang panas terik... nasib baikler maknyer sedar n DENGAR announcement tue... 


Dah basah lencun baju sekolah budak tue... sure sesak nafas kan... Ishhhh, camne fikiran maknye yer...


**moood geram tak abis lagik!

14 comments:

| sue | said...

geram dan seram!... kan dah byk kes, knp la tak aware lagi..haihhhhhh!!!

Cik Puan Nurul said...

mungkin dia dah biasa kot wat cenggitu..

syariza09 said...

naper la maknyer x sedor2 diri lg..dh la tu, leh pula wak slamber badak...issshhh..geram tul :0

eima said...

hissshhh marah nye aku...bodoh betul mak die nih... bleh tak jd bengap sampai cam tu ..ko tak pk perasaan anak yg kena tinggal panas berjeruk cam tu ... kes ni bleh wat repot polis tau ... klu kat OVersea cth US mak die dah le kena tahan polis sbb kecuaian + anak die pusat kebajikan amik utk pertimbangan samaade layak tak ibu die bela anak tu .... eeeeeiiiiii amarah betul aku

zura_habib said...

rasanya mcm dia dh biasa..tu yg slumber tu...ngeng...kalu jd pape dia yg paling kuat meraung tuh

mummy_ayu said...

ye la.sah2 baru je kuar paper perkara mcm nie..dia berani lagi buat..takutnya..

bukhairiah said...

NI BUKAN GERAMLG...NI DH TAHAP MARAH...klo tjumpe kt ne2 mak tu, tlg sampaikan marah kitaorg nie...marah dia habis habisan..

Zimah said...

mental la mak budak tu..kasi tangkap je..huhue..maybe pk senang dpt anak tu yg anak dah sedia ada tu diabaikan..

Zue AnnaLeeya said...

geramnya dgn org hati kayu gitu...
sib baik anak tuh xde ape2...
klu jadik ape2, tak nyesal seumo idop?????
huhhhh... mcm2 hal...

Seri said...

Ya Allah, gile ke ape maknye tu?? klau anaknye tu mati, di kira membunuh dh tu wpun dia akan pretend yg dia tu terlupa!!!... bongok pya mak!!!... GERAMMMMMMM!!!!.... seri slalo doa, moga dijauhkan la perkara mcm2 ni.. igt senang ke nak branak..

mela said...

Sian kat anak dia..moga kita tidak alpa macam tu....

Bionic women said...

kalau masa dia gi bukak kereta tu anak tengah nazak tercungap2 lemas camner??? baru ler nak gelabah mintak tolong org kan?????
X paham betul ler orang yg x prihatin ngan anak sendiri....
kalau anak sendiri buat x kisah, mesti menda lain lagi ler x prihatin.
kalau ler laki dia tau apa berlaku agaknya laki dia mrah x? ke laki dia pun selalu buat gitu??? huhu

maszmadi said...

ih ih ih, sanggup ker tinggal anak dalam kereta dalam keadaan cenggitu...? huhu

wanie amerie said...

poyoo punya ibu..x sayang ank la tu k ijan..