Tuesday, May 31, 2011

Tweet...Tweet Tomei

 Ai : Hello Nurul, Ejan nie... Ejan nak tempah keychain untuk hari guru.... nak kasik cikgu2 kat taska lyna..
Nurul : (ayat lebih kurang) Boleh, ejan nak bila.. nak camne?
Ai : Ejan nak ada tulis nama cikgu2 pehtu nak yg cantik (demand lebeh nie!hehehe)
Nurul : Saya buat birdie ada butang2 boleh?
Ai : Terpulang kat nurul... ejan tau bayar jer....

Dan hasilnyerrrrrrrrrr.....
sangat2 cantikkkkkkkkkk!!!!!! suka sangat2!
 permintaan yang dilaksanakan oleh Nurul dengan penuh teliti dan cute mute! baru ai tau  yang dah ada jual butang ada huruf2... Ada 7 org cikgu kat taska lyna... dan cikgu yg jaga kelas lyna, Cikgu Wani... 'C' tue stand for Cikgu...
 Rajin nurul gantung birdie nie...
(gambo di atas semua dari TECIK KRAFT)

dan tak dilupa ada ole2 untuk lyna...
 sepit rambut butterfly
sebelum anaknya pakai, mamanyer nak try test dulu... cute tak?! comey tak?! 

Semalam petang, ai hulur kat cikgu taska lyna... bukan main senyum lagi cikgu tue... terima kasih kak...cantiknyer... masa ai tengah pimpin lyna p ke kete, telinga ai dengar cikgu tue duk jerit... Cikgu Ckin! Cikgu Emi... konpom tengah agihkan keychainler tue...

Tq Nurul aka Tokey TECIK CRAFT coz sudi buatkan keychain yang comel sangat2 tue... bentuk lain dari yg lain... ai suka looorrrrrr!!!!

6 comments:

syawalsimpsons said...

nak tempah gak la

mummy_ayu said...

sgt tomei & cute.....
berapa seekor nie ejan?

::Mamalyna:: said...

su, tempah... servis bagus... nurul duk kajang jer...

::Mamalyna:: said...

ayu, tomei kan... ejan tengok pun geram... rm4.50 seekor..

Cik Puan Nurul said...

wahhh malu-maluann la plakk..harap cekgu tu suka n xberebut plak ngn anak murid hihihi

aDieyZa said...

comelnya!!! geram jer zana tgk..