Thursday, May 19, 2011

Buku Order CRABSTICK POPIA

 Buku ni wajib ada dalam my handbeg.... WAJIB! takde buku nie, trasa idup tak lengkap... terlupa pakai lipstick boleh dimaafkan tp kalo terlupa bawak buku nie, memang seharian idup tak senang, hehehhe...

Buku nie even kaler cam 'kesian' jer... tp kat siniler ai list semua order CRABSTICK POPIA...
Dibuat garisan-garisan biar berpetak senang nak tulis segala perkara seperti 'order-quantity-delivery order-paid date-total.... kemain tajuk bukan main omputih kan, hehehe....
 Bila dah selamat deliver n terima payment, ai akan gariskan nama customer.... bagi menandakan yang order mereka telah selamat dihantar dan payment telah selamat diterima.... 
So far alhamdulillah, takde lagi order dari customer yang delay.... 

TQ Seri coz sudi tegur akak semalam... even pada mulanya akak blur coz tertanya adakah ai 'kak izan' yang dimaksudkan.... then bila Seri kata 'MamaLyna kan'.... terus ai konpom yang ailer kak izan tue, heheheh.... Syoknyer dah dapat kunci, akak tak tau lagi biler....

11 comments:

~aSHa~ said...

wah gini la org yg belajar akaun kan....

Bionic women said...

wah..biznes semakin maju yea kak...reseki anak tu..hehehe..

.:Mama Dhia:. said...

congrates yer kak ejan.. semoga semakin success..success..

akak pun ade apply kuarters teres jugak ker??

The Queen @ Widelia said...

waah buku azimat tu..

adianiez AIDA said...

alhamdullillah... da ada buku maksud nyer bisnes da mantoooop!!! aida nak bisnes tak sempat la ejan. dok keje overtime je, takde time utk yg lain...

::Mamalyna:: said...

gidah, memang aku belajar akaun tp subject tue aku fail, ehhehe

::Mamalyna:: said...

eily, alhamdulillah... syukran jazilan!

::Mamalyna:: said...

yana, tq dik... akak ada apply, tp tak tauler dapat ke idak... ni duk menunggu ajelah...

::Mamalyna:: said...

Widelia, hehehe... buku azimat yang penuh keramat, heheh

::Mamalyna:: said...

Aida, alhamdulillah... tryler, seronok...

Seri said...

Hehe.. lawak je kan kak izan.. malu gak sebenarnye nak tgur.. takut salah org. seb baek betul orangnye.. klau tak, malu seri je.. hehehe..