Monday, April 11, 2011

Salam Pagi Isnin

Meh kita senyum lelebor kengkawan... Ari Isnin nie, mood keje memang bersepai.... cam ai jugak ari nie... dalam layan bawak kete ngan kelajuan biasa, tetiba ada satu gen 2 ni, bawak kete berdesup cam haremmmm jer... ntah ape2 bawak kete... sat lane kanan, tetiba masuk terus ke lane kiri... kadang2 duk atas garisan yang lurus... ntah mende3 jer... rasanya ramai jugak org duk maki hamun kat driver gen 2 tadik... coz mana2 kete yang dekat ngan die, asik duk brek jer...

Ari Isnin nie... kan driver gen 2 dah kena kutuk... cuba hari lain, mungkin kurang sikit amarah tue, hehehe

5 comments:

mamalieyna said...

morning~

senyum sokmo..hehe..

ummiaqeef said...

kite pun kena pg td tp ngan myvi itam. hangin giler tetibe masuk lane kiri mase kite dah dekat kat blakang keta dia..pastu dia main jalan je..bile lalu sebelah dia pandang belah lain, takut la tu..pompuan yg bawak..tensi je x pasal2 kena hon byk kali td, padan muke!

mummy_ayu said...

alamak ayu pun gen2 tu gak..tapi pagi ni hubby drive,rasanya sopan santun jer..he he he..morning dear!!!

aiDieNa said...

Hari² memang lalui benda² yang macam nie..

eima said...

seb baik ari nih tak dak sape timbulkan kemarahan aku ...