Friday, April 1, 2011

Hari Ini Balik Aloq Setaq

Hari ini lagi beberapa jam, ai akan balik ke Aloq Setaq bersama2 mak dan pak mertua.... Insya Allah, malam nie sampai sana...

Syokkk balik Aloq Setaq sebab pada ai Aloq Setaq Syurga Makanan!!!! hehhee... makanan kat rumah pun meriah, makanan kat kedai pun meriah... for the first time ai jejak kaki selepas berkahwin ngan Chinta Hati, ai cam pelik tengok kat kedai2 org beratur panjang nak beli makanan... terus terfikir, sedap sangat ke makanan kat kedai tue.... but now ai noticed yg makanan kat sane memang sedap! meriah ngan lauk! dan murah!!!!

Bila balik sane, semestinya kami akan makan kat
IMAN KOETEOW KERANG
ni memang wajib p makan... sedap oooo.... trasa terus nak makan 2 pinggan! customer die memang ramai dan die memang jaga citarasa koeteow die... coz hanya die sorang jer yang goreng koeteow kerang...

Balik kali ni, ada insan bermurah hati nak belanja makan kat Kedah Club... syok2 coz boleh makan chicken chop yang sedap tue...

Bekpes plak, dalam list maybe kat Kopitiam or kat Kedai Din... sodap2!

Dan tak lupa, esok ai akan delivery Crabstick Popia kat Kak Qin - 10 peket, Irni - 10 peket dan Intan - 3 peket... alhamdulillah, lepas jugak cover duit tol sikit2 kan..

ai akan bercuti ari senin dan selasa...

Hai WANIE... so surprised bila terjumpa sepupu asben kat arena blog, malu2, hehhee
buat org aloq setaq yang nak tempah jahit baju, boleh contact Wanie coz die memang terer jahit baju...

7 comments:

JaSSNaNi said...

wahhh best la balik kg ye.. kat sana hari tu nani gi jalan2 rumah mak saudara.. dia jamu laksa kertih.. sedap gak.. tak pernah makan.. 1st time makan tu.. ade sambal nyok.. mmmmm dap dap..

but i like koew teow kerang tu.. fuhhhh.. dap dap..

::Mamalyna:: said...

nani, memang sodap kat sane... pehtu kalo kita beli makanan kat luar pun, meka jenis jual makanan yg sedap rasanya, takdelah jenis jual makanan utk meniaga... pendek kata rasa garam gula pedas manis semua cukup..

ct N honey said...

rasa2 nya bulan 6 ni gi kedah boleh lah singgah dikedai yg di promo ni..

Gieyana said...

Yang..Iman koteaw tue kt mn?nnt nk cuba lah kalau balik AS..kt sn mmg mcm2 makanan kn..tp x brp taw sgt port2 dier pdhal ku pon owg kedah!kekekek

ieda said...

selamat bercuti dik .. best nyaaaa:)

wanie amerie said...

aikk tlg promote yea,heheh..mana ada terer pn,besa2 ja..

tunoor73 said...

halo...org kampung iman koetew kerang area mana aaarrr...tlg habaq sat....dok balik aloq setaq kami p nasi kandaq hamid jaaa