Thursday, April 21, 2011

Cuti2 Port Dickson - From My Lense

 Sesi mengupload gambo2 cuti2 PD yang tertunggak... 
ate, banyak sangat geng upload gambo... 

dan ini antara gambo2 dari lense kami...
sesi shopping topi..
 dah beli dah untuk 'anak tokey'.... 
 baju merah, topi kuning... matching hape!!!! hehehe
 even gambo tak penuh... tp ai suka tengok mata die... luv u cayang!
 bilik kami... kami dapat bilik no. 2, 2 single bed... tiap bilik, ada bilik air masing2...
 model bilik... bergaya ngan topi anak... 
 bilik air... kat sini, model tak sanggup nak bergambo...
 *ILHAM Port Dickson*
 view pool dari bilik... pool yang memang besaqqqqq

ni xtvt bbq malam tue...
 Ilham sediakan mee goreng ngan nasik goreng cina... as main course
 ni side menu... ada wedges, buah tembikai dan jagung... Jagung tue kan, direbus pehtu buat kuah santan... nak kata bubur jagung pun bukan... panggil jer jagung berenang dalam santan, hehehe
 lepak2 dulu sebelum mulakan sesi membakoooo...
 tukang bakoooo...
model bbq!

next entry... sesi berendam!

6 comments:

eima said...

cantek la veiw pool die.... huhu
bgtau la rate die brape...

.:fyzz:. said...

EJAN...i know ILHAM RESORT..sbb masa induksi aku dulu wt kt situ..

mummy_ayu said...

wah..kat teluk kemang kan tu..shoping topi tu..ayu selalu lepak kat area2 tu la..weekend depan pun cik abang ajak gie pd lagi..tak tau la..

::Mamalyna:: said...

eima, ni rate staff coz asben geng keje pnb... dapat murah sikit.. kalo tak salah, bilik kami tue kalo weekend, regenya rm700.++ kut..

::Mamalyna:: said...

pijot, jauhnyer ko induksi.. under mara masa ko kat kl ke?

::Mamalyna:: said...

ayu, a'ah, kat kedai topi kat ngan kuda2 tue... otak2 kat situ sodapppp!