Thursday, March 31, 2011

Suatu Masa Dahulu

 Baru belajar menapak, makcik2 dah kasik hadiah kasut nike, hehhe
 muka innocent
 duk cari2 satu ruang tamu... ilang die, tup2 duk tercotok atas bakul baju die yang kat tepi pintu bilik...
 dah ready untuk p jalan2
 time cuti2 kat melaka
 cekak bulu2 yang beli tak sampai 2 jam, dah terpatah die dikejekan cik lyna..
flower girl time mak ngah lyna kawen....

dah besar dah lyna kan.. dulu2 duk terbaring jer, lapar ke berak ke, nangis wek2 sayup jer dengar...

Sekarang?!!!!!!

sudah bisa buat rumah bersepah sebanyak mungkin + baru jer pecahkan cermin kabinet tv!!!!!!

7 comments:

mummy_ayu said...

ala tomeinya ...pic2 tu..dr tecik sampai la nie..tapi bab pecah tu tak tahan..sabar je la..Lyna ok tak? risau bab pecah kaca nie..takut kena anak2...

adianiez AIDA said...

sabo ejan. jap jap lagi jek lyna akan start pilih baju sendiri kat mall. pakai bedak lama-lama kat depan cermin. ikat rambut sendiri...

lyna comel !!!!

Me_Lina said...

gmbr cuti2 kt melaka tu... cute giler.... hehehhe

ummiaqeef said...

saya pun suke tgk balik gambar² aqeef mase kecik dulu.. berubah² wajahnye,hihi

Zaidah said...

dia suruh mama beli kabinet tv yang baru sebab tu diorang pecahkan cermin tu...

~izan~ said...

anak2 ni bila kecik2 suruh besar,bila besar kdg2 rasa nk suruh kecik smula hehe..mcm2 kan tp tu la penghibur kita semua.. bab2 pecah2 tu paling tak tahan tu huhu

Seri said...

comelnye lyna.. suke tgk yg kat tv tu.. hehehe