Friday, March 18, 2011

Hot Ballon - Doraemon

Sekarang nie Hot Ballon Doraemon tengah terbang di udara.... dan diiringi dengan lagu Doraemon...
sungggguhhhh comel!!!!!!!! rasa nak p picit2 belon tue...

Jika ada nak datang ke putrajaya tengok hot ballon nie, ai suggest datang awal pagi... coz tak panas dan time tu org masih tak ramai... Belon panas kul 7 pagi, meka dah start panaskan belon.... coz ai datang keje kul 7.20 pagi, dah ada hot ballon yang dah dipanaskan... dalam kul 11.00 cenggitu, meka dah tak pasang belon dah coz dah panas kan...  thari memang takde... petang baru ada balik...

latest: paragliding tengah berterbangan di udara... pehtu terbang siap beriringan... terbang elok2 yer korang, jgn tersangkut kat ofis ngan muncung tajam kat Jambatan Wawasan tue sudahler....

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

tu le ejan...si mia dah bising ajak gi tgk belon ni hah.....gi la kejap kot sabtu tu....

..nOj.. said...

comelnye doraemon wei. feveret aku tu. tp nak naik takla kot. ngeri gile la

syawalsimpsons said...

alamak...akak nak dtg..tp esok en asbeen sebok nak wat 5S lak kat umah..x abis 5S kat opis la 2..hahahha...

umilia said...

akan ku terjah weekend ni..sblm ni tak dpt tgk so kali ni kenela gi tgk..klu anak2 ade msti lg sonok..hm....

~Miss Sukasih~ said...

insya'allah weekend bru nak g..klu de ape2 halangan..=)

aDieyZa said...

best kan, nampak comel jer ballon2 kat udara tu..