Thursday, March 24, 2011

'Hok Aloh, Nasik Lemak Limo posen, Takke Nak Letak Aye'

Dah terlambat, tp ai still nak ucapkan tahniah buat MAN coz menjadi Juara Raja Lawak Musim Ke 5..... Walaupun beberapa kali asik duk bottom 3 jer, tp dah tertulis rezeki juara tue berpihak kepada dia kan...
Dah dekat akhir, baru terserlah lawak2 die yang best dan memang boleh kasik kita gelak pecah perut... Bukan cam Balas tue, asik lawak double meaning ngan 'tom n jerry'....

RM100k tue... bolot sorang2! Moga MAN terus success...

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

rezeki dia ejan...
5 kali try..
baru dpt masuk..
pastu last2 jdi champ...
aku suke lawak dai yg tiru org terkena (nasir bilal khan dgn eric chia) dgn lawak ADE aku eksah ni..
memang best la..
tpi adiah cam dah kureng la..
duit dgn brg letrik jer
thun2 sudah dpt keta...
tgh tunggu maharaja lawak...
mmg syiok!

Zue AnnaLeeya said...

tp masa final tuh mmg man best.... gelak guling2 masa dia nyanyi lagu psl rempit tuh... mmg lawak... zue pon tak suker sgt balas... asyik double meaning jerk...

man kayo la... RM100k tuhhh.... perghhh...

Cik Puan Nurul said...

sy pun xsuke balas nmpak sgt terdesak n kering idea balik2 lawak dabel meaning..padahal sokabar tak abis2 tegur pasal ni..blk kg aritu pemili diaorang xkan tak kabbo apa2..padahal man ni dah kawen n ade anak pun tk pernah nk buat lawak lucah..balas tu masih bebudak agak loya n geli geliman kalo budak2 bujang mude belia gitu sebuk nak cite hal lucah dlm tb..apa pun man mmg terbaekkk..

eMMe said...

Assalam Mamalyna, mE pun suke Lawak Man, yg paling kelakar me rasa, lawak pegang gitar tu le, tgk byk2 kali, still gelak jugak, hehehee...

eima said...

sorry aku tek leh nk komen sbb aku tak tgk raja lawak dan aku tak kenal sape man nih ... huhu

aku tak suka realiti TV cam ni dan berbentuk hiburan ....

☆ lieya latif ☆ said...

rezeki die kan....dari musim pertama cube nak masuk tak lepas2...last2 musim yg ni die jadi juara....lieya suke R2....

Pn. Zana said...

sy pun suke die! lama sgt die try. yg ke5 baru dpt! best wooo dpt rm100K.

aDieyZa said...

zana pun sokong man menang raja lawak 5.. zana tgk RL ni stp minggu, Man punya lawak mmg ok setiap mggu tp selalu jugak bottom 3.. tapi tu lah, dah rezeki dia kan..

~nadyahoney~ said...

dah rezeki dia tp pape pun lawak dia mmg best..n dia mmg layak bergelar RAJA LAWAK