Thursday, March 3, 2011

Gedix Santai *Anum Ceritera*MamaLyna*Ahkak Geli*

Planning yang tak berapa last minit dan alhamdulillah, berjaya bertemu dan makan2 ngan jayanyer.... Tempat pertemuan di Brothers Corner.... dekat jer pun ngan Putrajaya kecuali Ahkak Geli yang sesat tue, hehehe... Setakat dating2 kami bertiga, adaler berlaku sekali tp malam semalam kiranya kami dinner with family masing2... riuh ngan gelak ketawa dan gosip2, hehehe... ketua gossip adalah Ahkak Geli, bakal tokey kepok yg berangan2 nak beli Alpad seconhen...


Anum yang baru balik dari cuti2 sarawak tue, adaler bawak buah tangan kat kami... dapatler seketul sorang fm, buat echah, fm ko dah ada... tu pun ko dapat yang kami tak pilih.... balance tue kasik kat ko jer, hehehee.... disamping itu, ada jugak anum jamu kami ngan kek lapis yang dipotong haluuussssss jer.... ko ni nogha, tak baik bersangka buruk... potong halus, nampakler banyak n senang nak kunyah2... ptg besar2 kang, tercekik plak... tak pasal2 kuar paper front page harian metro 'SEORANG MAK BUDAK MATI TERCEKIK MAKAN KEK LAPIS SARAWAK', hehehhe...


gambo2 lain, akan menyusul kemudian coz ari nie ai EL... lyna meragam semalam... muntah2 yg banyak kali...

4 comments:

Cik Puan Nurul said...

huhuhu apesal gambo ejan cam terapung je seolah2 super impose lak hahhaha..hope lyna lekas sembuh

eima said...

cik geli dah kurus... memlm tak sejuk ke... tak nampak plak mole kat ... hahaha

budak montot tonggek nih kompom kembung kang ....

~aSHa~ said...

salah tajuk akbar tu
SEORANG TOKEY KEPOT KEPING PEKAN MATI TERCEKIK KEK LAPIS

*Miss Geli^ said...

ape gambo aku ko isi yang paling teruk ni..dah orang kata aku memang buruk..hahaha

letak la gambo yang menampakkan aku mudew rewmajew