Monday, March 28, 2011

BedSheet owhhhh BedSheet

Kegilaan ai sekarang nie iaitu mengumpul bedsheet untuk katil king kat rumah ai tue...
Skang ni kalo p jalan2 kat JJ ke, Ca4 ke, Tesco ke, mesti nak tuju kat area bedsheet....
Syok belek2, rasa2 kain die, dan yang paling penting, tengok jugak regenyer..... agak2 corak menarik dan cantik di mata ai, harga pun mampu milik, terus rembat....
ni yang terbaru, baru rembat kat Tesco, harganya cuma RM47.++.... Kebiasaan, ai akan rembat bedsheet yang harganya bawah RM50....  kaler pink lagi... LOVE WORLD... banyak giler corak love duk lintang pukang... suka ai tau!!!!
 Nice... die cam anak beranak Akemi
Jenis kain Microtex Sateen.... ai dah siap basuh dan dah pasang kat katil... tengok material kain jenis Sateen, riso jugak kut2 terlicin n sarung tercabut dari tilam kan... tp so far semalam okey jer, tido nyenyak jer kami... kain pun tak panas... licin dan senang nak tarik2 bila kemas... takde nampak kesan renyuk2 cam cotton tue... pendek kata AI MEMANG PUAS HATI NGAN BEDSHEET BARU AI...

13 comments:

eima said...

aku pun suka .. ari tu beli utk katil mak pak mickey maouse sbb fahim tido ngan mak pak ... huhu tak dak biliks endrik lagi .. bilik yg lagi 2 dah penuh nenek dah amik ..ateh dah amik fahim tak dak bilik kesian ...huhu

aDieyZa said...

kak, bedsheet baru akn buat tido kita lebih nyenyak tau!! sebab kita over excited nak tido dengan bedsheet baru tu kan.. hihihihi..

Zaidah said...

klu anak zai tu akan cakap barulah selera nak tidur ngan bed sheet baru....hehehe

Dee said...

bedsheet skrg mmg cantik2 kan..

Cik Puan Nurul said...

ooh sy suke yg jenama apatah yg pasti sy selalu beli kat c4 alamanda rega bawah rm50 la lebuh krg rm4o lebih ahh studio ke apa jenamanya tapi sgt puas hati sbbnya getah kat hujung cadar panjang smpai ke hujung.maka bila masukkan dia jd kemas n melekap elok puas hati sbb xpayah setiap pagi nk angkat tilam besar gabak nk pasang balik cadar haha just pepagik kemas selimut,tepuk2 sikt gitu.so kalo tido buas mmg xtercabut berbanding yg cikai npk lawa tp baru labuhkan punggung cadar dah tertarik n tercabut huhu bgn pagi tido ats tilam je cadar molek je bergumpal ats katil.

adianiez AIDA said...

aida pun baru beli cadar baru utk anak2. diskaun kat jusco - RM30 je satu set. terkam 4 set :-D

terus semangat nurin & syuhada tukar cadar sendiri !!!

::Mamalyna:: said...

eima, lyna still lagi tido ngan kami tp subhanallah, tido buas kemain.. parking kaki ikut suka die jer, heheh

::Mamalyna:: said...

zana, u know what, akak beli ari sabtu, terus akak basuh, sidai...dah sateen, cepat sikit kering kan...sikit2 akak rasa cadar tue, dah kering terus akak pasang, heheh...excited sungguh..

::Mamalyna:: said...

zaidah, lyna tak reti cakap lagi, kalo reti cakap, sahih die cakap cenggitu, heheh

::Mamalyna:: said...

dee, a'ah, skang cantik2 dan harga bolehler... mampu milik...

::Mamalyna:: said...

nurul, cadar ni ejan beli kat tesco saujana impian, banyak lagi cantik2... ni pun ejan beli sebab tengok semua cadar tue... abis khatam segala tulisan kat cadar tue, baru ambik n beli, ehhehe

::Mamalyna:: said...

aida, ada satu ejan beli kat jj jugak, rege rm30.++, corak die jenis banyak warna... ejan terus p ajar lyna kenal warna ikut warna cadar tue, hehhe

*Miss Geli^ said...

mesti kalu tido kat cadar ni, kulit bontot rasa nyaman je kan?


hahahhahahahahha