Monday, February 14, 2011

Setelah Bermacam-macam halangan, Alhamdulillah.. Popia Ketam Telah Selamat Sampai ke Johor

Kisah bermula pada petang khamis seminggu sebelum cuti CNY... ai kat umah, dapat mesej dari Ummi Zayda... katanya nak order popia ketam 4 peket... ada masalah terjadi, coz jika ai pos popia hari jumaat, tak pasti sama ada popia akan sampai ke JB pada hari Sabtu coz not sure sama ada Pos Laju bukak atau tidak pada hari tersebut.... Ai plak tak boleh nak pos hari Isnin coz ai cuti direct seminggu sampai cuti CNY... setelah bermesej2 ngan Ummi Zayda... so kami decide, ai akan pos popia pada hari isnin 7 Feb iaitu setelah ai naik keje....

dan popia telah selamat ke depan pintu umah Ummi Zayda pada hari selasa (8 Feb) tetapi Ummi takde kat umah so org pos laju tue bawak balik popia tue ke ofis meka balik... Dan Ummi terpaksa ambik popia pada hari keesokkannya.... Bak kata Ummi, kebiasaan org pos laju akan call hphone ummi, coz ummi boleh mintak jiran ambikkan parcel tu... tp dah tersurat popia ketam terpaksa bermalam sekali lagi di 'rumah' Pos Laju...

buat Ummi Zayda, tq so much coz sudi menjadi customer MAMALYNA's CRABTICK POPIA... Tq so much coz sudi order, walaupun first time order, terus order 4 peket... terharu ai tau... Harap2 kita dapat berjumpa face to face plak...

1 comment:

Ummi Zayda said...

sudah semestinya..samaada mamalyna dtg jb or sya jenjalan cri pasal kt putrajaya..nnti bleh order lg ye ...=)