Tuesday, February 8, 2011

Pon..Pon... Popia!

2 peket popia, pos kat FARAH...
FARAHANI KAMARUZZAMAN - mak yong teringin nak makan... sekali die mesej, panjang benor penerangan kat ai.... setelah bermesej2an, alamat dah konpom, bolehler delivery popia...
Farah, popia ko, ai dah pos yer... nie tracking number EN322375286MY

4 peket popia untuk Zue - oklatue
Zue...Zue... first time cakap phone ngan die dah tergelak2... ai kan ada bawak lebih popia hari nie... so ari tue adaler Zue tinggal komen, bunyi cam teringin nak order... so ai pun pandai2ler p bitau die yang ada popia ready stock kut2 Zue nak, bolehler ai poskan ari ni kan coz alang2 ai nak p Pos Laju...

Yang lawaknyer, Zue nak order 4 peket... ai offer die 2 peket jer coz ai nak suruh Zue rasa dulu... tp Zue kata, takpelah... die nak try 4 peket.... ai pun suruh Zue beli 2 peket... camtuler kami ding dong ding dong... Zue kata 2 peket tue die nak kasik kat mak die... so okeyler...kiranya Zue merasaler 2 peket... Tq yer Zue.. bila ingat balik ape kita cakap kat tepon tadik, ai boleh tersenyum sorang2 plak...

ZUE, popia ketam dah selamat di pos... ni tracking number EN322375309MY... ai jual yer...TQ so much coz sudi order... Insya Allah, esok selamat sampai..

2 comments:

Zue AnnaLeeya said...

tulah pasal ejan... x sgka blh ckp dgn ejan tadik... pastuh gelak2 bagai... mmg sengih sorg2 bila ingat balik.. klu jmpa mesti kecoh nih... hehehe....

ejan.... duit blom bankin lagik tp popia dah pos... segan plak.... nnti esok saya bank in k... tp ejan tlg sms a/c no maybank yer...

tenkiu byk2 ejan...

Adyshariz said...

ejan..nanti sha nk order boleh..nanti sha roger u..wait aaa