Wednesday, February 9, 2011

Peace Di Hatiku...

 Lyna dan cam anak Suziey, cik abang Aqeel encem putih melepak tue... bila bergambar jer, 'peace' mesti tak tinggal.... tp cam biasa, peace 3 jari... peace 2 jari, pandai kejap2 jer... still lagi konpius nak control jari jemari...
 ntah kenapa, ai suka sangat gambo nie... walaupun lyna tak pandang kamera..
lately ai suka pakaikan lyna cekak... bila pakai, terus nampak big girl...

'Allah tataku' - Ya Allah Ya Tuhanku
ni word yang lyna asik sebut.... sebenarnya, bila lyna wat sepah umah ke, or buatler ape2 yang kita larang tp die degil jugak still lagi buat.... ai memang akan jerit, 'Ya Allah Ya Tuhanku'..... dah ai asik sebut agaknyer, die plak ajuk cakap ai, hehhee.... kadang bila ai bebel kat die, selamber jer die cakap 'Allah tataku'... Lawan tokey nampak...

3 comments:

eima said...

comey sejak rambut makin panjang makin comey ...

I♥MyDADDY je ?? mama ??

kikiki

syawalsimpsons said...

hehehe...comey je lyna kak..sejak rambut dah x pendek ni kan...sweet je pakai cekak 2...klo cekak yg riben dier lg beso...msti cute...

.:mama dhia:. said...

maintain yer lyna ngan 3 jari tu...hehehe...