Wednesday, February 23, 2011

Minum Teh di Bharat Tea

 Kami sampai sini, keadaan lengang.... tak ramai org langsung... mungkin faktor akhir bulan kut... tak payah nak bersesak, memang santai abisler... syok sungguh!
 parking memang bebetul depan kedai...
 Perbelanjaan pertama di CH... menteri kewangan tengah bajet2...hehhe
 Scone
 Tea...
kami memang first time singgah minum kat sini... memang tak tau nak pilih minum teh yang camne, byk sangat pilihan tea kat situ... so org kedai tue yg suggest kat kami... so kami pilih set utk 4 org minum
 lyna yang baru bangun tido....rambut serabut habis + rambut kena tolak2 ngan angin..
 makan time:)
 lyna yg asik nak makan krim manis putih tue...
 makan lagi.... jgn makan banyak2 nak, kang cepat rosak gigi..
 driver untuk hari ini...esok...lusa
 my emak!
 sesi bergambo-gambo
 cantik sungguh permandangan.... hijau jer...
 meja pun lengang...
dah kenyang perut... so perjalanan diteruskan untuk misi mencari hotel...

Sebenarnya, kami memang plan nak pegi coz nak bawak my emak jalan2... kami memang tak booking hotel pun, just walk in jer... Kami singgah di Bharat Tea dulu coz perjalanan kami dari Kg. Bukit Betong(kg ai) -> Felda Sg. Koyan -> Ringlet ->Tanah Rata....

6 comments:

Cik Puan Nurul said...

kelakarnya muke lyna tu sampai terjelir2 lidah huhuhu mamanya je mentenn huhu..bes2 xsejuk ke tu lyna xpakai baju panas kt luar selalu tgk kt belog org lain mementang gi cameron dah macam bajet gik obersea baju berlapis2 hahaha..

eRiNsZ said...

wahh best nyer lyan tea kat ates gunung...

SyaNa said...

aku dtg CH sure minum teh tarik
sedappppp

- Malia - said...

tq ahkak ole2 dr CH * inspen malam td..nnt kite balas balik ek.. :)

eT said...

xpenah pon lepak minum kt situ...
cam xberani jek...huhu...mahal x?

eima said...

mahai ... mk nasi lemak pun mahai tp sedap la sbb lapo pastu sejuk plak tuh ....


lyna wat aksi ngeri ...huhu nk terjun ke ladang