Tuesday, February 8, 2011

Minah Rempit!!!

Basikal ni masih panjang umurnya... walaupun teruk dikerjakan lyna... bermacam2 aksi dibuatnya... terjun tiruk dari basikal... lompat2 atas basikal... bakul belakang diisinya macam2 mende... letak bear dan paling haru, ditolaknya basikal sampai terbalik...

Jangan ganas2 sangat lyna yer... basikal nie mahal (bagi ai ler)... plz make sure, jgn ada plak yang terpatah sane sini..

9 comments:

mummy_ayu said...

basikal mcm nie memang tahan rasanya sbb Ian pun ada satu, dpt masa bday dia 1 tahun..sampai sekarang ok lagi

eima said...

aku penah nk beli kat fahim dulu .. tp kaki fahim panjang sgt ... cam susah je die nk kayuh kaki ...
tp aku tgk comey je ... waktu baby letak dlm beskal tuh ..tolak pi jejalan

ummi sofiyyah said...

jaga baek2 beskal tu yer lyna...blh simpan tuk adik lyna laks nnti...hehe

ummi sofiyyah said...
This comment has been removed by the author.
Lee-Yan-Naa said...

haha~comelnye lyna

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2011/02/by-httpliannaumar.html

aku tag ko

UmiDAnisH said...

alololo.. pandainya lyna beraksi dgn beskal kesayangan dia tu.. =)

UmiDAnisH said...

alololo.. pandainya lyna beraksi dgn beskal kesayangan dia tu.. =)

ummiaqeef said...

bese la tu. aqeef pun mcm2 aksi dia buat ngan beskal/push car dia..seb baik x patah riuk lg..hahaha