Wednesday, February 23, 2011

Hotel De'La Ferns, Cameron Highlands

Perjalanan diteruskan ke Tanah Rata... Misi mencari hotel...
dan akhirnya kami menginap di sini..

HOTEL DE'LA FERNS

kami ambik bilik yg ada satu katil besar, satu katil kecik...
 Bilik kami rendah jer... tingkat 1, room 107
 suasana dalam bilik
 TV LED yg TV3 tak clear... tak pasal2 ai layan ASA kat TV9
 lemari yg tinggi... bila tengok lemari nie, terus teringat lemari umah kuarters, hehehe
 set sofa santai... syok duk sini coz angin sejuk sepoi-sepoi masuk bilik...
 katil yang telah dirasmi oleh budak kecik nie...
 bilik air yang selesa
 ada bath tub yg boleh lyna berenang-renang
untungnya kami coz dapat bilik yang view cantik... menghadap jalan dan ada food court kat tepi hotel nie...

8 comments:

Cik Puan Nurul said...

besnya tab mandiiii....

Gieyana said...

Wahh..bestnyer Lyna..we all tiap2 tahun mmg turun CA nie..tp tiap2 kali nk book hotel nie sure penuh!huhu..

this year kena plan utk terjah sini lg!hihihi

Zana_MamaBatrice said...

best gark hotel dia tu...
nampak selesa..yg penting tub mandi tu...seronok ler lyna.....kalau mama & papa nak join pun boleh gark tu..

tak pernah sampai cameron
teringin giler nak pergi

eima said...

harga brape....

eima said...

eh lupa .. cantek la ...

.:mama dhia:. said...

bestnyer..nak gi cameron jugak2..

mela said...

bestnya boleh jalan bukan time cuti sekolah..aku dulu lepak kat Heritage Hotel..ok juga.

azura samsuddin said...

kat area brinchang ke ejan hotel ni??